Τζόκοβιτς μετά την απέλασή του: «Είμαι πάρα πολύ απογοητευμένος, σέβομαι την απόφαση του δικαστηρίου»

Σε μία σύντομη δήλωση προχώρησε ο Νόβακ Τζόκοβιτς, μετά την απόφαση του ομοσπονδιακού δικαστηρίου της Αυστραλίας για ακύρωση της βίζας του.

«Θα πάρω λίγο χρόνο να ξεκουραστώ και να ανακάμψω, πριν κάνω περαιτέρω δηλώσεις», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο μετά την οριστική ακύρωση της βίζας του.

«Είμαι πάρα πολύ απογοητευμένος από την απόφαση απόρριψης της αίτησής μου αναφορικά με την ακύρωση της βίζας μου, που σημαίνει ότι δεν μπορώ να μείνω στην Αυστραλία και να παίξω στο Australian Open. Σέβομαι την απόφαση του δικαστηρίου, θα συνεργαστώ με τις αρχές για την αναχώρησή μου από την Αυστραλία.

Νιώθω άβολα που ήμουν το επίκεντρο τις τελευταίες εβδομάδες, ελπίζω τώρα να γίνει το παιχνίδι και το τουρνουά που αγαπώ. Εύχομαι στους παίκτες, στους διαιτητές, στους εργαζόμενους, στους εθελοντές και τους φιλάθλους τα καλύτερα για το τουρνουά.


Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, τους φίλους μου, την ομάδα μου, τους υποστηρικτές μου, τους θαυμαστές μου και τους συμπατριώτες μου για τη διαρκή στήριξη. Ήσασταν πηγή δύναμης για εμένα», ανέφερε ο Σέρβος τενίστας.

Όταν φτάσει στη Σερβία, σίγουρα θα θελήσει να πει πολλά περισσότερα για όλα όσα έγιναν αυτές τις μέρες στη Μελβούρνη και για το «θρίλερ» που τον οδήγησε στην απέλαση από τη χώρα των «καγκουρό».

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί