Τσάβι: «Θαύμα να νικήσουμε στο Μόναχο; Θα δούμε μετά τον αγώνα αν είναι θαύμα ή όχι…»

Μήνυμα αυτοπεποίθησης στην Μπαρτσελόνα ενόψει του… επίφοβου αγώνα με την Μπάγερν έδωσε ο Τσάβι. Με τα πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια (και κυρίως το 2-8) να έχουν πληγώσει για τα καλά τους «μπλαουγκράνα» και να δημιουργούν ανησυχία ότι μπορεί και απόψε να… ξεφύγει το πράγμα, ο Καταλανός πήγε κόντρα στο ρεύμα. Όχι μόνο δεν εμφανίστηκε φοβισμένος λοιπόν, αλλά χαρακτήρισε την αναμέτρηση του Μονάχου (όπου η Μπάρτσα θέλει μόνο νίκη) […]

Μήνυμα αυτοπεποίθησης στην Μπαρτσελόνα ενόψει του… επίφοβου αγώνα με την Μπάγερν έδωσε ο Τσάβι. Με τα πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια (και κυρίως το 2-8) να έχουν πληγώσει για τα καλά τους «μπλαουγκράνα» και να δημιουργούν ανησυχία ότι μπορεί και απόψε να… ξεφύγει το πράγμα, ο Καταλανός πήγε κόντρα στο ρεύμα.

Όχι μόνο δεν εμφανίστηκε φοβισμένος λοιπόν, αλλά χαρακτήρισε την αναμέτρηση του Μονάχου (όπου η Μπάρτσα θέλει μόνο νίκη) ως ευκαιρία να γράψει ιστορία:

«Έχουμε απέναντί μας έναν από τους χειρότερους αντιπάλους που θα μπορούσαμε να συναντήσουμε, μία από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου. Αλλά νιώθω ανυπομονησία για να ξεκινήσει το ματς. Αν νικήσουμε, θα προκριθούμε. Εξαρτιόμαστε από εμάς. Θα δώσουμε τα πάντα κι όποιος επιμένει στη δουλειά του, ποτέ δεν περιμένει να καταστραφεί», ανέφερε αρχικά ο Τσάβι.

Και όταν ερωτήθηκε αν η ομάδα του θα κυνηγήσει ένα θαύμα, απάντησε χαρακτηριστικά: «Θα δούμε μετά τον αγώνα αν πρόκειται για θαύμα ή όχι. Εγώ δεν το αντιμετωπίζω ως θαύμα. Σε έναν αγώνα η Μπαρτσελόνα μπορεί να νικήσει τους πάντες. Αν νικήσουμε, θα είναι η πρώτη νίκη της Μπαρτσελόνα, εδώ στο Μόναχο. Έχουμε μία μεγάλη ευκαιρία να γράψουμε ιστορία».

sportfm

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί