Το συγκινητικό ευχαριστώ της οικογένειας Αντετοκούνμπο σε γιατρούς και νοσηλευτές

Η οικογένεια Αντετοκούνμπο έστειλε το δικό της ευχαριστήριο μήνυμα στους γιατρούς και στους νοσηλευτές, που μάχονται τον κορονοϊό, μέσα από ανάρτηση του Γιάννη στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Mήνυμα στα ελληνικά μέσω twitter έστειλε η οικογένεια Αντετοκούνμπο, θέλοντας να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της σε όσους συνεχίζουν να εργάζονται με κίνδυνο της δική τους υγεία, προκειμένου να αντιμετωπίσουν την πανδημία του κορονοϊού.

Θυμίζουμε ότι λίγες ημέρες νωρίτερα οι Αντετοκούνμπο είχαν προχωρήσει σε ακόμα μία σημαντική κίνηση, δωρίζοντας 10.000 μάσκες στο Δήμο Ζωγράφου.

“Σαν οικογένεια αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους τους νέους μας ήρωες, γιατρούς, νοσηλευτές , όλους εκείνους που ρισκάρουν την υγεία τους, για να γυρίσουμε το συντομότερο πίσω στην κανονικότητά μας και στους ανθρώπους που αγαπάμε. Να ξέρετε μας δίνετε δύναμη και πως αυτή η πράξη αυτοθυσίας είναι μια πολύτιμη προίκα που θα μας συνοδεύει για πάντα. Φίλοι ας κάνουμε και εμείς το χρέος μας, μένουμε σπίτι για να κάνουμε το έργο των ηρώων μας πιο εύκολο. Καλή δύναμη σ όλους! Με αγάπη οικογένεια Αντετοκούνμπο”, αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανάρτηση.

(newsit – φωτο:eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί