Το απίθανο ρεκόρ του Ζήση και ο ρέκορντμαν Γιάνκοβιτς

Η ΑΕΚ έφτασε στον τελικό του Κυπέλλου νικώντας τον Διαγόρα Δρυοπιδέων (71-89) και ο Νίκος Ζήσης θα έχει την ευκαιρία να προσθέσει ένα ακόμη παράσημο στην τεράστια καριέρα του. Ο 36χρονος γκαρντ θα διεκδικήσει τον (κρατηθείτε!) 27ο τίτλο στην καριέρα του και τρίτο με την ΑΕΚ. Έχει κατακτήσει μέχρι τώρα 24 τρόπαια σε διασυλλογικό επίπεδο […]

Η ΑΕΚ έφτασε στον τελικό του Κυπέλλου νικώντας τον Διαγόρα Δρυοπιδέων (71-89) και ο Νίκος Ζήσης θα έχει την ευκαιρία να προσθέσει ένα ακόμη παράσημο στην τεράστια καριέρα του.

Ο 36χρονος γκαρντ θα διεκδικήσει τον (κρατηθείτε!) 27ο τίτλο στην καριέρα του και τρίτο με την ΑΕΚ. Έχει κατακτήσει μέχρι τώρα 24 τρόπαια σε διασυλλογικό επίπεδο και άλλα δύο με το εθνόσημο, το Ευρωμπάσκετ του 2005 και το Ευρωπαϊκό Νέων το 2002.

Η συλλογή του έχει ήδη αρκετά Κύπελλα, συγκεκριμένα οκτώ. Ένα το 2001 με την ΑΕΚ, άλλα τέσσερα στην Ιταλία (ένα με την Μπενετόν και τρία με τη Σιένα), ένα στη Ρωσία με την Ούνιξ και δύο στη Γερμανία με την Μπάμπεργκ. Μάλιστα πέρσι είχε πετύχει στον τελικό το τρίποντο νίκης απέναντι στην Άλμπα 2,4’’ πριν το τέλος (83-82).

Από SportFm, ΦΩΤΟ eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί