Άτυπη τηλεδιάσκεψη με μοναδικό θέμα την προοπτική να υπάρξει κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, πραγματοποίησαν την Τρίτη (2/3) οι ΠΑΕ της Super League.
Η συντριπτική πλειοψηφία εξέφρασε τη βούληση (όχι πάντως και τη δέσμευση) το θέμα να προχωρήσει και υπήρξε μια κατ’ αρχήν συμφωνία.
Ειδικότερα, συμφωνήθηκε να ξεκινήσουν άμεσα διερευνητικές επαφές, μη δεσμευτικές, από μια ομάδα εργασίας που θα συσταθεί.
Αποστάσεις και έντονες επιφυλάξεις, κράτησε ο Ολυμπιακός, που μίλησε για αδιαφανή ιδιοκτησιακά καθεστώτα σε ομάδες χωρίς κόσμο και ιστορία (κατονόμασαν τον Βόλο), για δορυφόρους, “εξαπτέρυγα” και υποτακτικούς (χωρίς να κατονομάσει πρόσωπα ή ομάδες) και πολλά άλλα ζητήματα των οποίων την επίλυση έθεσε ως προϋπόθεση για να συναινέσει σε κεντρική διαχείριση.
Προϋποθέσεις μαζί με τον Ολυμπιακό, έθεσε και ο Άρης, χωρίς ωστόσο την ίδια ένταση και θέρμη.
Ο Παναθηναϊκός έβαλε και πάλι στο τραπέζι ως έσχατη λύση τη δημιουργία ενός φορέα διαχείρισης από την ίδια την Super League, που θα διαχειριστεί το σύνολο των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, ενώ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ μίλησαν για συνολικές αλλαγές που πρέπει να γίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά είναι γενικά θετικοί.
Ο διερευνητικές επαφές από την ομάδα εργασίας, όπως ειπώθηκε, θα ξεκινήσουν άμεσα.
SPORTFM
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ισραηλινός Υπουργός ζητάει την προσάρτηση του νότιου Λιβάνου
- Axios: Με αυτόν τον Ιρανό διαπραγματεύονται απεσταλμένοι του Λευκού Οίκου
- Τραμπ: Ίσως βρούμε στο Ιράν έναν ηγέτη όπως στη Βενεζουέλα – Σε εξέλιξη η αλλαγή καθεστώτος
- Βρήκαν ευκαιρία στον ΟΗΕ: «Ο εθισμός στα ορυκτά καύσιμα αποσταθεροποιεί την παγκόσμια οικονομία», vid
- Νέο κύμα ισραηλινών αεροπορικών βομβαρδισμών στην Τεχεράνη
- Δολοφονία 20χρονου στην Καλαμαριά – Ταυτοποιήθηκε το δεύτερο πρόσωπο που ήταν παρών στο επεισόδιο
- Ρόδος: Στο νοσοκομείο 15χρονος μετά από κατανάλωση αλκοόλ – Δικογραφία σε βάρος του καταστηματάρχη
- Αναλυτικά όλα τα μέτρα για τα καύσιμα – Πότε θα ισχύσουν, ποιοί θα είναι οι δικαιούχοι
- ΠΑΣΟΚ για νέα μέτρα: Η ειδική στήριξη για τη βενζίνη η οποία ανακοινώθηκε, δεν επαρκεί
- Ο Τραμπ τώρα δηλώνει ότι οι ΗΠΑ έχουν «σημαντικά σημεία συμφωνίας» σε συνομιλίες με το Ιράν









