Τι είπαν Π.Βαρούχας και Τ.Κάκος για τις φάσεις του ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

Κατηγορηματικός ότι δεν υπάρχει παράβαση σε καμία από τις δύο κρίσιμες φάσεις του ντέρμπι εμφανίστηκε ο Παναγιώτης Βαρούχας. Ο Παναθηναϊκός ζήτησε πέναλτι σε δύο περιπτώσεις, ωστόσο ο ο Βαρούχας εξήγησε στην Αθλητική Κυριακή γιατί δεν έδειξε την άσπρη βούλα ο Γκεστράνιους παρά την χρήση VAR. Σχολιάζοντας λοιπόν τις αμφισβητούμενες φάσεις στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, τόνισε […]

Κατηγορηματικός ότι δεν υπάρχει παράβαση σε καμία από τις δύο κρίσιμες φάσεις του ντέρμπι εμφανίστηκε ο Παναγιώτης Βαρούχας.

Ο Παναθηναϊκός ζήτησε πέναλτι σε δύο περιπτώσεις, ωστόσο ο ο Βαρούχας εξήγησε στην Αθλητική Κυριακή γιατί δεν έδειξε την άσπρη βούλα ο Γκεστράνιους παρά την χρήση VAR.

Σχολιάζοντας λοιπόν τις αμφισβητούμενες φάσεις στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, τόνισε αρχικά πως δεν υπάρχει παράβαση στο 9’ ούτε και πέναλτι στον Μπουζούκη.

«Αν υπήρχε παράβαση, θα ήταν πέναλτι και κόκκινη. Όμως τσέκαραν το VAR και σωστά δεν έδωσαν κάποια παράβαση», ανέφερε σχετικά.

Από εκεί και πέρα, επιβεβαίωσε πως σωστά ακυρώθηκε το γκολ του Γιόχανσον στο 27’ ως οφσάιντ, ενώ σημείωσε πως στο 33’ δεν υπάρχει πέναλτι στο μαρκάρισμα του Τσιμίκα στον Γιόχανσον που έπεσε εντός περιοχής.

Τέλος, για την επίμαχη φάση του 51ου λεπτού όπου ο Μπα πάτησε εντός περιοχής τον Μακέντα, σημείωσε πως δεν υπάρχει πέναλτι και εξήγησε ότι:

«Οι δύο παίκτες προσπαθούν να πατήσουν στο έδαφος και άσχετα αν υπάρχει πάτημα ή όχι, δεν υπάρχει πρόθεση καμία και σωστά δεν δόθηκε πέναλτι».

Αντίθετα, κατηγορηματικός ότι υπάρχει παράβαση στη μία από τις δύο κρίσιμες φάσεις του ντέρμπι εμφανίστηκε ο Τάσος Κάκος.

Ο πρώην διεθνής διαιτητής έκανε την κριτική του για την διαιτησία του Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός από τον Ματίας Γκεστράνιους στο Total Football του OPEN TV.

Ο Κάκος τόνισε πως το μαρκάρισμα του Μπα στον Μακέντα ήταν ένα πεντακάθαρο πέναλτι, εν αντιθέσει δηλαδή με όσα ισχυρίστηκε ο Παναγιώτης Βαρούχας.

Από Sportime, ΦΩΤΟ eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί