Τη χειρότερη κρίση της ιστορίας της βιώνει η Μπαρτσελόνα: «Αν είχαμε λεφτά…»

Η υπερομάδα του 2010 αποτελεί ανεπιστρεπτί παρελθόν.

“Αναβρασμός” επικρατεί στην Μπαρτσελόνα, με τον Ρόναλντ Κούμαν να παίζει το… κεφάλι του κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά να υπερασπίζεται τον εαυτό του με “επίθεση” στους παίκτες του.

Ο Ολλανδός τεχνικός είπε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι θα έπαιρνε άλλους ποδοσφαιριστές αν η ομάδα είχε χρήματα, ενώ τόνισε ότι αυτός ήταν και ο λόγος αποχώρησης του Λιονέλ Μέσι από το Καμπ Νόου.

Οι δηλώσεις του Κούμαν
«Κουράστηκα να υπερασπίζομαι συνέχεια τον εαυτό μου. Δεν υπάρχει νόημα. Μπορεί ο καθένας να αντιληφθεί την κατάσταση που επικρατεί στον σύλλογο. Προχωρήσαμε σε πολλές αλλαγές. Όσον αφορά τη σχέση μου με τον Λαπόρτα δεν πρόκειται να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση».

Για το ρόστερ:

«Το ρόστερ θα είναι το ίδιο και σε τρεις μήνες από τώρα. Έχουμε μερικούς τραυματισμούς. Πάντα μιλάμε για το σύστημα που παίζουμε αλλά δεν είναι αυτό. Αν δεν έχουμε εξτρέμ, τότε αναγκαζόμαστε να παίζουμε με φουλ μπακ χαφ».

Για τον Μέσι:

«Αν είχα χρήματα, θα είχα τον Μέσι ακόμα μαζί μου. Όπως επίσης θα είχα κι άλλους παίκτες για να παίξω το σύστημα που θέλω. Όταν όμως δεν έχεις τους παίκτες τότε πρέπει να προετοιμάζεις την ομάδα σου σε κάθε ματς με αυτούς που έχεις.

Ειλικρινά δεν ξέρω αν θα μπορούσε άλλος προπονητής να τα πάει καλύτερα στην Μπαρτσελόνα. Ο Τύπος δεν βοηθάει με την κριτική του. Μου κάνατε ερώτηση για το ποια είναι η καλύτερη και η χειρότερη στιγμή μου στον σύλλογο. Με αυτή την ερώτηση με θεωρείται ήδη εκτός ομάδας. Να ξέρετε ότι δεν μου έχουν πει τίποτα, αλλά έχω μάτια κι αυτιά. Όπως και να ‘χει θα σας πω ότι η καλύτερη στιγμή μου ήταν όταν υπέγραψε στον σύλλογο και η χειρότερη μου είναι όταν έφυγε ο Μέσι».

(newsit)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί