Τι απάντησε ο Γιάννης στην… αυτοανακήρυξη του Εμπίντ ως κορυφαίου του ΝΒΑ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κλήθηκε να σχολιάσει την ατάκα του σέντερ των Σίξερς.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο οδήγησε τους Μπακς σε θρίαμβο με 119-98 επί των Σίξερς κυριαρχώντας στη μονομαχία με τον Τζοέλ Εμπίντ. Μετά το ματς κλήθηκε να σχολιάσει την προχθεσινή ατάκα του Καμερουνέζου σέντερ, που υποστήριξε πως είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο.

«Ξέρω ότι θέλεις να κάνεις τη δουλειά σου και να με κάνεις να πω κάτι που θα γίνει viral (γέλια). Αυτό που έχω να πω είναι ότι ο Τζοέλ είναι σπουδαίο παιδί.

Στο γήπεδο είμαστε αντίπαλοι, αλλά εκτός μου αρέσει, είναι προσγειωμένος τύπος. Κάθε παίκτης στο ΝΒΑ θα πρέπει να νιώθει ότι είναι ο καλύτερος στον κόσμο.

Ποιος είμαι εγώ ή ποιοι είμαστε εμείς που θα του πούμε πώς δεν είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο; Στο τέλος της ημέρας θα πρέπει να βγαίνεις στο γήπεδο και να το δείχνεις. Αλλά δεν είναι κακό να νιώθεις πως είσαι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου », δήλωσε ο Greek Freak.

Όσο για την «εκδίκηση» που πήραν οι Μπακς για την συντριβή τους στη Φιλαδέλφεια τα Χριστούγεννα;

«Δεν θέλαμε να επιτρέψουμε να γίνει αυτό που συνέβη τα Χριστούγεννα. Τότε δεν είχαμε παίξει καλά και μας είχαν κατανικήσει. Αντιδράσαμε σωστά τότε, το κάναμε και τώρα. Έχουμε ακόμη 26 ματς μέχρι τα playoffs και θέλουμε να τα εκμεταλλευτούμε. Να παίξουμε καλό μπάσκετ και να γίνουμε ακόμη καλύτεροι».

(Protothema – φωτο:eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί