Ο Παναθηναϊκός θρηνεί για έναν σπουδαίο κολυμβητή και πολίστσα, τον Κώστα Βοσταντζόγλου. Πανελληνιονίκης στα 200 μ. πεταλούδα το 1968 και μέλος της Εθνικής ομάδας κολύμβησης.
«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος εκφράζει τα βαθιά του συλλυπητήρια για τον χαμό του πρώην κολυμβητή και υδατοσφαιριστή του Συλλόγου Κώστα Βοσταντζόγλου. Ο Κώστας Βοσταντζόγλου, ήταν βασικό μέλος της κολυμβητικής ομάδας του Παναθηναϊκού Α.Ο. στο τέλος της δεκαετίας του ’60. Πρωταγωνιστής στο αγώνισμα της πεταλούδας, στα 100 και 200 μέτρα. Πανελληνιονίκης στα 200 μ. πεταλούδα το 1968. Μέλος της Εθνικής Ομάδας Κολύμβησης» αναφέρει η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού ΑΟ.
Ο Κώστας Βοσταντζόγλου ξεχώρισε ιδιαίτερα με το εξαιρετικό στυλ του στην πεταλούδα και συμμετείχε και στην μικτή ομάδα της σκυταλοδρομίας του Παναθηναϊκού Α.Ο..
Το μοναδικό και ανεπανάληπτο ρεκόρ του
Μάλιστα, είναι ο μοναδικός Έλληνας κολυμβητής που το 1969, σε μια θερινή κολυμβητική ημερίδα 1.500 μέτρων ελεύθερο, κατάφερε να κολυμπήσει την δύσκολη αυτή απόσταση με στυλ πεταλούδας, σημειώνοντας ένα μοναδικό και ανεπανάληπτο ρεκόρ. Ο Βοσταντζόγλου υπήρξε βασικό μέλος της ομάδας πόλο του Παναθηναϊκού, από το 1968 μέχρι το 1980.
«Σπουδαία προσωπικότητα υπήρξε εικαστικός και θεατρικός συγγραφέας με ένα ιδιαίτερο ανατρεπτικό χιούμορ. Καλό ταξίδι αγαπημένε μας Κώστα…», καταλήγει η ανακοίνωση.
sputnik/ photo eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ο πρίγκιπας της Ιορδανίας, El Hassan Bin Talal στον Αρχιεπίσκοπο – Συζήτησαν για τους χριστιανούς της Ανατολής
- Λ. Ποσειδώνος: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Τετάρτης, λόγω έργων
- «ΒΟΜΒΕΣ» Τραμπ κατά των διεθνιστών! Ομιλία «κόλαφος» στην Νέα Υόρκη
- Ταϊβάν: Δύο νεκροί και 30 αγνοούμενοι λόγω ενός τυφώνα
- ΚΚΕ για αναβολή συνάντησης Ερντογάν-Μητσοτάκη: «Εκτίθενται όσοι καλλιεργούν τον εφησυχασμό των “ήρεμων νερών”»
- Νέα Υόρκη: Χέρι-χέρι με τη Μελάνια εισήλθε ο Τραμπ στο κτίριο του ΟΗΕ – Video
- Νέα Υόρκη: Έφτασε στο κτίριο του ΟΗΕ ο Ζελένσκι, video
- ΕΛ.ΑΣ.: Συμβουλές για να μην πέσουν οι πολίτες θύματα εξαπάτησης από επιτήδειους
- Φυλάκιση 2 ετών στον Σύρο που επιτέθηκε σε τρεις γυναίκες στο Αιγάλεω
- Η ανακοίνωση της Hellenic Train για την παράσυρση οχήματος από αμαξοστοιχία στο Σουφλί
Κύρια Θέματα
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ

ΑΠΑΤΗ

ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΟΡΜΟΣ

ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ

ΘΕΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔΥΠΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΚΑΙΡΟΣ
