Θλίψη στον κόσμο του ΝΒΑ, καθώς έφυγε από την ζωή ο θρυλικός Τζέρι Σλόαν, σε ηλικία 78 ετών.
Ήταν ο άνθρωπος που άλλαξε την ιστορία των Τζαζ. Ο Τζέρι Σλόαν, προπονητής της ομάδας της Γιούτα από το 1988 μέχρι το 2011, έφυγε από την ζωή σε ηλικία 78 ετών και σκόρπισε την θλίψη στους φιλάθλους και στους ανθρώπους του ΝΒΑ.
Ο Σλόαν πάλεψε τα τελευταία χρόνια με τη νόσο του Πάρκινσον, αλλά η υγεία του είχε ήδη επιβαρυνθεί πολύ και το μεσημέρι της Παρασκευής (22/5) έχασε την μάχη με την ζωή.
Η είδηση έγινε γνωστή μέσω των Τζαζ, που αποχαιρέτησαν τον άνθρωπο που τους οδήγησε δύο φορές στους τελικούς του ΝΒΑ και που ουσιαστικά τους έβαλε στον… χάρτη της ελίτ του «μαγικού κόσμου».
Ο θρυλικός κόουτς ήταν φυσικά μέλος του Hall Of Fame, ενώ το βιβλίο τον ρεκόρ του ήταν γεμάτο: Ο Σλόαν ήταν ένας από τους δύο προπονητές με περισσότερες από 1000 νίκες με έναν σύλλογο, τον οποίο μάλιστα οδήγησε στα πλέι-οφ για 15 σερί χρονιές (1989-2003).
Από Sigmalive
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Τραγωδία στα Σκούρτα Βοιωτίας: Άνδρας βρέθηκε απανθρακωμένος μέσα σε αυτοκίνητο
- Πώς θα λειτουργήσουν τα ΜΜΜ λόγω της διεξαγωγής του 42ου Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθηνών
- Η Ναυτική δύναμη της Ε.Ε. λέει πως εγγυήθηκε την ασφάλεια ελληνόκτητου δεξαμενόπλοιου που δέχθηκε επίθεση
- Σοκ στις ΗΠΑ: Καθαρίστρια έπεσε νεκρή από σφαίρα όταν πήγε σε λάθος σπίτι!
- Όρμπαν μετά τη συνάντηση με Τραμπ: «Λάβαμε απαλλαγή από τις κυρώσεις για τη ρωσική ενέργεια»
- Τι σημαίνει η κάθε φορά που η Ρωσία παρουσιάζει κάτι καινούριο
- Πολική αρκούδα ξετρέλανε το διαδίκτυο τρώγοντας κολοκύθα 635 κιλών!
- «Ληστεία του αιώνα» στο Λούβρο: Ο Μακρόν υπόσχεται να… βρει τα κοσμήματα
- “Σαν να πιάνεις ένα σπάνιο Pokémon”: Ξανθιά Έχιδνα εντοπίστηκε στην άγρια φύση, vid
- Συντριβή αεροσκάφους στις ΗΠΑ: 14 οι νεκροί – Βίντεο με την συγκλονιστική αντίδραση οδηγού!









