Θετικός για την παραμονή στον Ολυμπιακό ο Ομάρ

Εκτός της ανανέωσης του συμβολαίου του Μαρτινς άλλο ένα θέμα απασχολεί τον Ολυμπιακό. Αυτό της διατήρησης του Ομάρ στο ρόστερ της ομάδας και τη νέα σεζόν. Σύμφωνα με δημοσίευμα του αθλητικού Τύπου ο Νορβηγός άσος έχει ως προτεραιότητα του την παραμονή του στην ομάδα. Αρχικά είχε ζητήσει αύξηση των αποδοχών του με πληροφορίες να κάνουν […]

Εκτός της ανανέωσης του συμβολαίου του Μαρτινς άλλο ένα θέμα απασχολεί τον Ολυμπιακό. Αυτό της διατήρησης του Ομάρ στο ρόστερ της ομάδας και τη νέα σεζόν. Σύμφωνα με δημοσίευμα του αθλητικού Τύπου ο Νορβηγός άσος έχει ως προτεραιότητα του την παραμονή του στην ομάδα.

Αρχικά είχε ζητήσει αύξηση των αποδοχών του με πληροφορίες να κάνουν λόγο πως οι οικονομικές του απαιτήσεις άγγιζαν το 1,5 εκατ ευρώ. Ωστόσο μετά τα όσα έχουν συμβεί στον πλανήτη με την πανδημία του κορωνοϊού έχει βάλει… νερό στο κρασί του ρίχνοντας τις απαιτήσεις του.

Έτσι αυτή την στιγμή φέρεται να περιμένει την τελική επαφή με τους υπευθύνους του Ολυμπιακού κάτι που αναμένεται να γίνει μέσα στον τρέχοντα μήνα.

Από SportFm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί