Θέμα συζήτησης έγινε στην Ιταλία πανό των οπαδών της Γιουβέντους προς τον πρόεδρό τους που έχει covid: «Να πεθάνεις»

Ένα χυδαίο πανό με το οποίο ευχήθηκαν τα… χειρότερα στον ιδιοκτήτη της ομάδας τους, Αντρέα Ανιέλι,

που νοσεί από κορονοϊό, ανάρτησαν οι οπαδοί της Γιουβέντους το βράδυ της Τετάρτης (12/1) στο «Μεάτσα», κατά τη διάρκεια του τελικού του ιταλικού Σούπερ Καπ με την Ίντερ.

Οι οπαδοί της Γιουβέντους βρίσκονται εδώ και τρία χρόνια σε ανοιχτή κόντρα με την διοίκηση της ομάδας και συγκεκριμένα τον ιδιοκτήτη, Αντρέα Ανιέλι, ο οποίος το τελευταίο διάστημα νοσεί από κορονοϊό. Το βράδυ της Τετάρτης (12/1) στον τελικό του Σούπερ Καπ Ιταλίας με την Ίντερ όμως, οι οπαδοί της «βέκια σινιόρα» το πήγαν ένα βήμα παραπέρα, αναρτώντας ένα απαράδεκτο πανό που έγραφε «Ανιέλι να πεθάνεις».

Η κόντρα ξεκίνησε το 2019, όταν η Αστυνομία συνέλαβε 12 οπαδούς με τις κατηγορίες για «ξέπλυμα» χρήματος, βιοπραγία και άλλα αδικήματα όσον αφορά την πώληση εισιτηρίων, ερευνώντας μάλιστα ακόμα και σχέσεις τους με τη Μαφία.

Ο Ανιέλι τότε είχε παραδεχθεί πως δεχόταν πιέσεις από τους οργανωμένους οπαδούς της Γιουβέντους, καθώς η ομάδα είχε συνεργαστεί με την Αστυνομία στην υπόθεση. Αποτέλεσμα ήταν, πλην της σύλληψης των 12, η απαγόρευση εισόδου μερίδας οπαδών στο γήπεδο.

(newsit)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί