Τεμπάς: «Ποδόσφαιρο κάθε μέρα όταν αρχίσει το πρωτάθλημα στην Ισπανία»

Ο πρόεδρος της La Liga, Χαβιέ Τεμπάς, δήλωσε ότι ελπίζει πως το ποδόσφαιρο στην Ισπανία θα ξαναρχίσει στις 12 Ιουνίου, έχοντας σταματήσει για πάνω από τρεις μήνες λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. «Θα ήθελα να επανεκκινήσει στις 12 Ιουνίου, αλλά πρέπει να είμαστε συνετοί και δεν εξαρτάται μόνο από το ποδόσφαιρο, αλλά και από την […]

Ο πρόεδρος της La Liga, Χαβιέ Τεμπάς, δήλωσε ότι ελπίζει πως το ποδόσφαιρο στην Ισπανία θα ξαναρχίσει στις 12 Ιουνίου, έχοντας σταματήσει για πάνω από τρεις μήνες λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

«Θα ήθελα να επανεκκινήσει στις 12 Ιουνίου, αλλά πρέπει να είμαστε συνετοί και δεν εξαρτάται μόνο από το ποδόσφαιρο, αλλά και από την κοινωνία, όλοι πρέπει να επικεντρωθούμε στη συμμόρφωση με μέτρα προστασίας της υγείας», δήλωσε ο Τεμπάς στο ισπανικό τηλεοπτικό δίκτυο Movistar.

Ο Τεμπάς επιβεβαίωσε ότι όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν χωρίς θεατές, όπως θα συμβεί όταν η γερμανική Bundesliga θα ξαναρχίσει. «Τώρα που δεν θα έχουμε οπαδούς στα στάδια, θα έχουμε κάποιες καινοτόμες ιδέες για τη μετάδοση των αγώνων», πρόσθεσε. Θα υπάρχει ποδόσφαιρο κάθε μέρα μόλις επιστρέψει η La Liga. Η μόλυνση κατά τη διάρκεια ενός αγώνα είναι πρακτικά αδύνατη, καθώς κάναμε μια σχετική μελέτη».

iefimerida.gr / photo unsplash

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί