Τέλος ο Φατίχ Τερίμ από την Γαλατασαράι

Στην λύση της συνεργασίας της με τον Φατίχ Τερίμ προχώρησε η διοίκηση της Γαλατασαράι. Από την αρχή του χρόνου είχε γίνει γνωστό πως υπήρξε διαφορά απόψεων μεταξύ του προέδρου και του Δ.Σ. του συλλόγου με τον Τούρκο προπονητή, κάτι που «επισημοποιήθηκε» σήμερα το μεσημέρι. Παράλληλα, είχε προκύψει η πληροφορία πως οι διοικούντες την τουρκική ομάδα […]

Στην λύση της συνεργασίας της με τον Φατίχ Τερίμ προχώρησε η διοίκηση της Γαλατασαράι.

Από την αρχή του χρόνου είχε γίνει γνωστό πως υπήρξε διαφορά απόψεων μεταξύ του προέδρου και του Δ.Σ. του συλλόγου με τον Τούρκο προπονητή, κάτι που «επισημοποιήθηκε» σήμερα το μεσημέρι.

Παράλληλα, είχε προκύψει η πληροφορία πως οι διοικούντες την τουρκική ομάδα θα προχωρήσουν σε ριζοσπαστικές κινήσεις, αφού η «Γαλατά» πραγματοποιεί μία από τις χειρότερες εμφανίσεις της στο γειτονικό πρωτάθλημα και βρίσκεται στην 12η θέση της βαθμολογίας.

Ρεπορτάζ της «fanatik» αναφέρει πως ο Τερίμ πήγε στα γραφεία της Γαλατασαράι, όπου συναντήθηκε για περίπου 20 λεπτά με τον πρόεδρο της ομάδας, και μετά υπήρξε η είδηση για το «διαζύγιο» μεταξύ των δύο πλευρών.

sportfm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί