Χωρίς οπαδούς στο Ολυμπιακό Στάδιο…
Αυτή, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, θα είναι η εισήγηση της Επιτροπής Κυπέλλου προς την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ στη συνεδρίαση της Παρασκευής για τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου.
Ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.
Σήμερα πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη των μελών της Επιτροπής Κυπέλλου στην οποία τέθηκαν επί τάπητος όλα τα ζητήματα που αφορούσαν την διεξαγωγή του. Σε αυτή λοιπόν, σύμφωνα με πληροφορίες αποφασίσθηκε να τηρηθούν τα ίδια μέτρα, τα οποία ίσχυαν στο μεγαλύτερο μέρος της εφετινής σεζόν της Σούπερ Λίγκας. Δήλαδή να γίνει το παιχνίδι χωρίς την παρουσία οπαδών, φυσικά λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.
Θα πρέπει να επισημάνουμε ότι παρά τη φημολογία, δεν υπήρξε και ζήτημα διεξαγωγής του αγώνα με παρουσία οπαδών. Προ ημερών ο πρόεδρος της Επιτροπής, Κώστας Νίκας σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει είχε εκφράσει μια άποψη – πρόταση για πραγματοποίηση του αγώνα στο ΟΑΚΑ με 25.000 οπαδούς παρόντες, δέκα χιλιάδες από κάθε ομάδα και πέντε χιλιάδες προσκλήσεις από την ΕΠΟ.
Την Παρασκευή στην συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής θα ληφθεί η απόφαση.
sportfm
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Γαλλία – Δημοτικές Εκλογές: Ο Εμανουέλ Γκρεγκουάρ νικητής στο Παρίσι
- Στίβος – Παγκόσμιο κλειστού: Έκτος ο Μίλτος Τεντόγλου
- Γερμανία: Νίκη του CDU στη Ρηνανία-Παλατινάτο – Προς κυβέρνηση “μεγάλου” συνασπισμού με το SPD
- Χ. Βουρλιώτης: Μέχρι και σε 1,037 τρισ. ευρώ ετησίως το ξέπλυμα χρήματος παγκοσμίως
- Du Zhu Piao: Η παραδοσιακή κινεζική τεχνική που έγινε εξωπραγματικό άθλημα (Vid)
- Aρχηγός ισραηλινού γεν. επιτελείου: Ο στρατός «θα εντείνει τις στοχευμένες χερσαίες επιχειρήσεις» στον Λίβανο
- Η Ρωσία επιχειρεί να εντείνει τις επιθετικές επιχειρήσεις, λέει ο Ζελένσκι
- Το νερό, μέγα διακύβευμα στον πόλεμο στην Μέση Ανατολή
- Ιράν: Οι σταθμοί ηλεκτρικής ενέργειας, νέος στόχος του πολέμου;
- Γερμανία: Νίκη του CDU δείχνουν τα πρώτα exit polls στη Ρηνανία-Παλατινάτο









