Ταμπάκος: «Δύσκολα θα συνεχίσει ο Φαν’ τ Σχιπ – Ανοιχτό για Έλληνα ή ξένο διάδοχο»

Η αποχώρηση του Τζον Φαν’ τ Σχιπ μοιάζει επικρατέστερο σενάριο από την παραμονή του στον πάγκο της Εθνικής ομάδας, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Σωτήρης Ταμπάκος.«Όπως όλα δείχνουν, δύσκολα θα συνεχίσει ο Φαν’ τ Σχιπ. Οι πιθανότητες να παραμείνει έχουν μειωθεί. Δεν έχει παρθεί απόφαση, αλλά λογικά μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα […]

Η αποχώρηση του Τζον Φαν’ τ Σχιπ μοιάζει επικρατέστερο σενάριο από την παραμονή του στον πάγκο της Εθνικής ομάδας, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Σωτήρης Ταμπάκος.
«Όπως όλα δείχνουν, δύσκολα θα συνεχίσει ο Φαν’ τ Σχιπ. Οι πιθανότητες να παραμείνει έχουν μειωθεί. Δεν έχει παρθεί απόφαση, αλλά λογικά μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχουμε οριστική εξέλιξη με τον Ολλανδό. Αν θα αποχωρήσει είναι πρώιμο να πούμε αν ο διάδοχος θα είναι Έλληνας ή ξένος. Θα εξεταστούν πολλές περιπτώσεις, θα υπάρξουν και κάποιοι που θα προταθούν μόνοι τους», τόνισε.
«Η απόφαση για πιθανό αντικαταστάτη δεν πρέπει να αργήσει, γιατί οι επόμενες υποχρεώσεις είναι κάποια φιλικά τον Μάρτιο, μετά έχουμε Ιούνιο και Σεπτέμβριο το Nations League που θα γίνει συμπτυγμένο, γιατί ακολουθεί το Μουντιάλ», πρόσθεσε.

sportfm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί