Ταϊρίς Ράις: «Αναρωτιέμαι αν η ΑΕΚ θα με πληρώσει»

Την δυσφορία του για την καθυστέρηση πληρωμής από την ΑΕΚ των χρημάτων που του οφείλονται εξέφρασε ο Ταϊρίς Ράις. Ο Αμερικανός έπαιξε ουσιαστικά μόνο στο Σούπερ Καπ και το Final 4 του Basketball Champions League το 2020 με την «Ένωση» και ακολούθως αποσύρθηκε. «Αναρωτιέμαι αν η ΑΕΚ θα με πληρώσει ή όχι. Έχει περάσει πάνω από ένας χρόνος […]

Την δυσφορία του για την καθυστέρηση πληρωμής από την ΑΕΚ των χρημάτων που του οφείλονται εξέφρασε ο Ταϊρίς Ράις. Ο Αμερικανός έπαιξε ουσιαστικά μόνο στο Σούπερ Καπ και το Final 4 του Basketball Champions League το 2020 με την «Ένωση» και ακολούθως αποσύρθηκε.

«Αναρωτιέμαι αν η ΑΕΚ θα με πληρώσει ή όχι. Έχει περάσει πάνω από ένας χρόνος και ήμουν εκεί μόλις δύο μήνες», έγραψε στο twitter ο παλαίμαχος γκαρντ που πέρασε και από τον Παναθηναϊκό.

Σε σχόλιο του Ντιόντε Κρίστμας, που είχε περάσει το 2016 από την ΑΕΚ, πως «ξέρεις ότι αυτό τελείωσε» ο Ράις απάντησε: «Έχω κερδίσει την υπόθεση δικαστικά και τα πάντα. Κάποια στιγμή δεν θα έχουν επιλογή. Έχω ξανακερδίσει υπόθεση και πήρα τα χρήματά μου τρία χρόνια μετά. Και μάλιστα διπλά! Άρα αν θέλουν μπορούν να περιμένουν. Έχω υπομονή εγώ».

Υπενθυμίζεται πως η ΚΑΕ ΑΕΚ έχει 13 ban από την FIBA σε ισχύ με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κάνει μεταγραφές ενώ έχει μείνει με τέσσερις ξένους παίκτες μετά τον τραγικό θάνατο του Στέβαν Γέλοβατς και τη λύση της συνεργασίας με τον Χουάν Πάμπλο Βαουλέτ.

SPORTFM

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί