Τα τρία σενάρια που ρίχνει στο τραπέζι η UEFA

Κρίσιμη είναι η τηλεδιάσκεψη της UEFA με τα 55 κράτη-μέλη της, που θα πραγματοποιηθεί στις 13:00. Την Ελλάδα θα εκπροσωπήσει ο εκτελεστικός γραμματέας της ΕΠΟ, Αλέξης Δέδες. Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία θέλει οπωσδήποτε να τελειώσουν τα πρωταθλήματα και κυρίως οι δικές της διοργανώσεις, δηλαδή Champions και Europa League. Μάλιστα και δεν έχει πρόβλημα να μεταθέσει όσο […]

Κρίσιμη είναι η τηλεδιάσκεψη της UEFA με τα 55 κράτη-μέλη της, που θα πραγματοποιηθεί στις 13:00. Την Ελλάδα θα εκπροσωπήσει ο εκτελεστικός γραμματέας της ΕΠΟ, Αλέξης Δέδες.

Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία θέλει οπωσδήποτε να τελειώσουν τα πρωταθλήματα και κυρίως οι δικές της διοργανώσεις, δηλαδή Champions και Europa League. Μάλιστα και δεν έχει πρόβλημα να μεταθέσει όσο χρειαστεί τις διασυλλογικές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν, αφού βασικό ζητούμενο αυτή τη στιγμή είναι να τελειώσει η τρέχουσα σεζόν και όχι πότε θα αρχίσει η επόμενη ή πώς θα πρέπει να τροποποιηθεί. Και ο βασικός λόγος είναι να ελαχιστοποιηθεί στο μέτρο του δυνατού η οικονομική ζημιά που υπάρχει για όλους όσο υπάρχει αναστολή της δράσης.

Ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάνταρ Τσέφεριν, έχει τρία πλάνα που δημιούργησαν οι ομάδες εργασίες που συστάθηκαν και θα τα θέσει υπόψη όλων. Το πρώτο προβλέπει επανεκκίνηση των πρωταθλημάτων στα μέσα Μαΐου, το δεύτερο στα τέλη του μήνα ή στις αρχές Ιουνίου και το τρίτο επανέναρξη ως την 21η Ιουνίου. Στόχος είναι να ολοκληρωθούν οι διοργανώσεις ακόμη και αν φτάσουμε στα βάθη του Ιουλίου. Το πιθανότερο είναι σε όλα αυτά τα σχέδια να διεξαχθούν οι αγώνες κεκλεισμένων των θυρών.

Από SportFm, ΦΩΤΟ unsplash

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί