Τα λένε για επέκταση συμβολαίου Μπάγερν Μονάχου και Νόιερ

Μέχρι και το τέλος της καριέρας του, όπως όλα δείχνουν ο Μάνουελ Νόιερ θα παραμείνει στην Μπάγερν Μονάχου. Λογικό, καθώς όπως αναφέρει σε αποκλειστικό δημοσίευμα της η γερμανική ιστοσελίδα, Sport1, η διοίκηση της ομάδας είναι ήδη σε συζητήσεις με τον παίκτη για να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τον Γερμανό τερματοφύλακα. Το τρέχον συμβόλαιο του Νόιερ έχει ισχύ μέχρι […]

Μέχρι και το τέλος της καριέρας του, όπως όλα δείχνουν ο Μάνουελ Νόιερ θα παραμείνει στην Μπάγερν Μονάχου. Λογικό, καθώς όπως αναφέρει σε αποκλειστικό δημοσίευμα της η γερμανική ιστοσελίδα, Sport1, η διοίκηση της ομάδας είναι ήδη σε συζητήσεις με τον παίκτη για να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τον Γερμανό τερματοφύλακα.

Το τρέχον συμβόλαιο του Νόιερ έχει ισχύ μέχρι και το καλοκαίρι του 2023 και η επιθυμία της Μπάγερν είναι να υπογραφεί νέο συμβόλαιο το οποίο θα έχει ισχύ μέχρι και το τέλος της σεζόν του 2025.

Οι διαπραγματεύσεις με τον 35χρονο προχωρούν και σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ αναμένεται μέχρι το τέλος του χρόνου να έχουν ολοκληρωθεί και ενδεχομένως να έχουν πέσει και οι υπογραφές.

SPORTFM

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί