Ένα ραντεβού με μοντέλο στο σπίτι νεαρού Άγγλου ποδοσφαιριστή είχε άδοξη κατάληξη, καθώς κλήθηκε τα ξημερώματα η αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Ο επιθετικός της Τσέλσι και της εθνικής Αγγλίας, Κάλουμ Χάντσον-Οντόι συνελήφθη χθες μετά από διαμάχη με μια γυναίκα, όπως ανέφερε η εφημερίδα «The Sun».
Η μητροπολιτική αστυνομία με δηλώσεις της στην εφημερίδα «The Sun», σημείωσε ότι αξιωματικοί και η υπηρεσία ασθενοφόρων του Λονδίνου κλήθηκαν νωρίς το πρωί της Κυριακής «από μία τραυματισμένη γυναίκα», στο σπίτι του ποδοσφαιριστή.
Η νεαρή γυναίκα, μοντέλο όπως αναφέρει η εφημερίδα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και ο 19χρονος ποδοσφαιριστής συνελήφθη στο χώρο και παρέμεινε υπό κράτηση. Η Τσέλσι αρνήθηκε να σχολιάσει.
Ο Χάντσον-Οντόι είχε κάνει 17 εμφανίσεις στην Premier League με την Τσέλσι αυτή τη σεζόν, όταν η πανδημία του κορονοϊού σταμάτησε το πρωτάθλημα. Έκανε το ντεμπούτο του με την εθνική Αγγλία πέρυσι και έχει συνολικά τρεις συμμετοχές.

(Onsports – φωτο:screenshot)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Σε λειτουργία η Νέα Ανεξάρτητη Αρχή για την εποπτεία της αγοράς
- Το ΒΙΝΤΕΟ που εξόργισε το διαδίκτυο: Άνδρας ρίχνει πιάτο στο πρόσωπο σερβιτόρας
- «Αρκετά έγγραφα είναι ήδη έτοιμα», λέει ο Ζελένσκι για τις ειρηνευτικές συνομιλίες
- Συνελήφθη 35χρονος στα Καλύβια, καταζητούμενος για δολοφονίες μελών της Greek Mafia
- Ιδού οι «δυτικές αξίες»: Χαμός με βλάσφημο σκηνικό παραμονές των Χριστουγέννων, vid
- «Ο στρατός μας θα παραμείνει στη Λωρίδα της Γάζας», επιμένει ο Ισραηλινός Υπουργός Άμυνας
- Και οι Ινδοί θέλουν να μπουν στο δημόσιο: 8.000 υποψήφιοι έδωσαν εξετάσεις σε διάδρομο προσγείωσης, vid
- Τον απήγαγαν για να τον στείλουν στο μέτωπο: Συγκλονίζουν τα ουρλιαχτά της γυναίκας του, vid
- Συνδυασμό Τεχνητής Νοημοσύνης και ανθρώπινου παράγοντα θέλει η Κεραμέως
- Λονδίνο: Αστυνομικοί πήραν… σηκωτή τη Γκρέτα, vid
Κύρια Θέματα









