Συνεχίζεται το θρίλερ με τον Τζόκοβιτς – Ούτε σήμερα η απόφαση για την πιθανή απέλασή του

Το θρίλερ με την υπόθεση του Νόβακ Τζόκοβιτς δεν λέει να τελειώσει.

Παράταση παίρνει η λήξη της υπόθεσης του Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος περιμένει να μάθει αν θα απελαθεί ή όχι από την Αυστραλία. Παρά το γεγονός ότι η απόφαση αναμενόταν σήμερα (13/1), με τον Σέρβο μάλιστα να έχει μπει κανονικά στην κληρωτίδα του Australian Open, Ο Υπουργός Μετανάστευσης, Άλεξ Χοκ, φέρεται να μην έχει καταλήξει σε απόφαση με ομοσπονδιακές πηγή να αναφέρει πως ακόμα το σκέφτεται.

========================================================================================================

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Είμαστε εν αναμονή της απόφασης της αυστραλιανής κυβέρνησης για το εάν θα ανασταλεί η ισχύς της βίζας του ή θα μπορέσει να παραμείνει στη χώρα για να αγωνιστεί στο Australian Open.

Η κλήρωση για το grand slam, ήταν προγραμματισμένη για τις 15:00 (τοπική ώρα), ωστόσο οι διοργανωτές ανακοίνωσαν ότι θα υπάρξει αναβολή της για αργότερα.

Η είδηση αυτή δεν θα παρουσίαζε ιδιαίτερο ενδιαφέρον εάν έδιναν κάποια εξήγηση, ωστόσο δεν υπήρξε καμία, γεγονός που συνδέθηκε με τις εξελίξεις όσον αφορά στον Σέρβο τενίστα.


Τελικώς, όμως, η κλήρωση έγινε κανονικά λίγο μετά τις 16:30 με το όνομα του «Νόλε» να είναι κανονικά στην κληρωτίδα.

Ακόμα και σήμερα η απόφαση

Η συμμετοχή του στην κλήρωση δεν προαναγγέλλει, απαραιτήτως, και συμμετοχή του στη διοργάνωση, καθώς η κυβέρνηση δεν έχει ανακοινώσει ακόμα την απόφασή της.Αυτό, όμως, μπορεί να γίνει και εντός της σημερινής ημέρας.Τα στοιχεία της υπόθεσης είναι υπό συνεχή εξέταση και η οποία απόφαση κρίνεται ότι θα έχει ιδιαίτερο βάρος, καθώς η επιδημιολογική κατάσταση στη χώρα είναι αρκετά επιβαρυμένη.

Σημειώνεται πως ο τενίστας, που είναι στο νούμερο 1 του κόσμου, παραδέχθηκε χθες πως έσπασε την καραντίνα, γνωρίζοντας ότι είναι θετικός στον κορονοϊό, ενώ απέδωσε το πρόβλημα στα έγγραφα που είχε συμπληρώσει κατά την έλευσή του στην Αυστραλία σε λάθος του ατζέντη του.

Να αναφερθεί πως σε περίπτωση που αποφασιστεί η αναστολή της βίζας του, θα έχει τη δυνατότητα να ασκήσει έφεση και να αγωνιστεί κανονικά στο Australian Open, περιμένοντας τις εξελίξεις.

Όλα, λοιπόν, δείχνουν πως το θρίλερ θα έχει και συνέχεια.

(sputniknews)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί