Συμπαίκτες σε φιλανθρωπικό αγώνα οι Καρεμπέ και… Μακρόν

Συμπαίκτης με τον Πρόεδρο της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, έγινε ο Αθλητικός Διευθυντής του Ολυμπιακού, Κριστιάν Καρεμπέ, σε φιλανθρωπικό αγώνα που διεξήχθη την Πέμπτη (14/10) στη Γαλλία. Μάλιστα, ο Εμανουέλ Μακρόν σκόραρε με εκτέλεση πέναλτι! Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:«Ο Αθλητικός Διευθυντής του Ολυμπιακού, κ. Κριστιάν Καρεμπέ και ο Πρόεδρος της Γαλλίας, κ. Εμανουέλ Μακρόν έγιναν συμπαίκτες για καλό […]

Συμπαίκτης με τον Πρόεδρο της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, έγινε ο Αθλητικός Διευθυντής του Ολυμπιακού, Κριστιάν Καρεμπέ, σε φιλανθρωπικό αγώνα που διεξήχθη την Πέμπτη (14/10) στη Γαλλία.

Μάλιστα, ο Εμανουέλ Μακρόν σκόραρε με εκτέλεση πέναλτι!

Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Ο Αθλητικός Διευθυντής του Ολυμπιακού, κ. Κριστιάν Καρεμπέ και ο Πρόεδρος της Γαλλίας, κ. Εμανουέλ Μακρόν έγιναν συμπαίκτες για καλό σκοπό.

Οι δυο τους πήραν μέρος σε φιλανθρωπικό αγώνα με τη φανέλα της Variete Club de France. Το παιχνίδι διεξήχθη στο Πουασί της Γαλλίας, στο στάδιο ”Leo-Lagrange”, με τον Γάλλο Πρόεδρο μάλιστα να σκοράρει με εκτέλεση πέναλτι!

Μέσω του νοσοκομειακού φιλανθρωπικού ιδρύματος, Fondation des Hopitaux, του οποίου προεδρεύει η σύζυγος του κ. Μακρόν, Μπριζίτ, τα έσοδα θα διατεθούν στο Medical Institute for Mothers and Children in Kabul (Νοσοκομειακό Ινστιτούτο για μητέρες και παιδιά) στο Αφγανιστάν.

Στην ομάδα των κυρίων Καρεμπέ και Μακρόν συμμετείχαν μεγάλες προσωπικότητες του γαλλικού και παγκόσμιου ποδοσφαίρου, μεταξύ άλλων οι Αρσέν Βενγκέρ, Αλέν Ζιρές, Μαρσέλ Ντεσαγί, Ρομπέρ Πιρές, Σόνι Άντερσον και Ρούντι Γκαρσιά
».

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί