«Συμφωνία Ολυμπιακού-Γουλβς για Ποντένσε»

Στην Πρέμιερ Λιγκ με τα χρώματα της Γουλβς όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ντάνιελ Ποντένσε, καθώς οι Αγγλοι το απόγευμα της Τρίτης (28/1) ανέφεραν ότι ο Ολυμπιακός τα βρήκε σε όλα με την βρετανική ομάδα για την πώληση του Πορτογάλου. Η μεταγραφή του Ποντένσε στην Γουλβς είχε «χαλάσει» το βράδυ της […]

Στην Πρέμιερ Λιγκ με τα χρώματα της Γουλβς όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ντάνιελ Ποντένσε, καθώς οι Αγγλοι το απόγευμα της Τρίτης (28/1) ανέφεραν ότι ο Ολυμπιακός τα βρήκε σε όλα με την βρετανική ομάδα για την πώληση του Πορτογάλου.

Η μεταγραφή του Ποντένσε στην Γουλβς είχε «χαλάσει» το βράδυ της περασμένης Κυριακής, ωστόσο, όπως ενημερωθήκατε πριν λίγες ώρες από το «10», η βρετανική ομάδα επέστρεψε και φέρεται να τα βρήκε σε όλα με τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Ιβηρα.

Ο Μητσοτάκης έτοιμος να πετάξει κουβέρτα στην ερπύστρια της δικαιοσύνης για χάρη του ΠΑΟΚ

Η μετακίνηση του Ποντένσε στον σύλλογο της Πρέμιερ Λιγκ είναι στην τελική ευθεία, όπως γράφουν χαρακτηριστικά τα ρεπορτάζ από το Νησί, τα οποία επισημαίνουν ότι πλέον απομένουν τα τυπικά για να ανακοινωθεί και επίσημα η πώλησή του στην Γουλβς.

Παράλληλα, οι Αγγλοι αναφέρουν ότι ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός τις επόμενες ώρες αναμένεται να ταξιδέψει στο Νησί, προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και να ανακοινωθεί από την ομάδα του Νούνο Εσπιρίτο Σάντο.

Ο Ποντένσε όπως όλα δείχνουν, θα γίνει ο 9ος Πορτογάλος της αγγλικής ομάδας, μετά τους Ρουί Πατρίσιο, Ντιόγκο Ζότα, Ζοάο Μουτίνιο, Ρούμπεν Νέβες, Πέδρο Νέτο, Μπρούνο Ζορντάο, Ρούμπεν Βινάγκρε και Φλάβιο Κριστοβάο.

Από to10.gr, φωτο eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί