Συγκλονίζει η τελευταία σέλφι του Κόμπι Μπράιαντ! Η υπόσχεσή του σε έναν νεαρό μαθητή

Ενώ ο θάνατος του θρύλου του NBA Κόμπι Μπράιαντ εξακολουθεί να είναι πρώτο θέμα παγκοσμίως

με τις εκδηλώσεις στην μνήμη του να πολλαπλασιάζονται και με ένα απίστευτο κύμα συμπαράστασης στην οικογένειά του, το αμερικανικό δίκτυο CNN δημοσίευσε την τελευταία όπως πιστεύουν φωτογραφία του θρυλικού παίκτη.

Πρόκειται για μια θολή σέλφι που τράβηξε με το κινητό του ο 13χρονος Μπράντι Σμίγκιελ, το περασμένο Σάββατο στο Mamba Sports Academy.

thetoc


Η φωτογραφία ελήφθη την προηγούμενη ημέρα του δυστυχήματος. Ο νεαρός Μπράντι, που θα έπαιζε σε αγώνα της ακαδημίας του Κόμπι Μπράιαντ, είχε πει εκείνη τη μέρα στη μητέρα του: «Πάμε να δούμε τον Κόμπι πριν τον αγώνα μας». Η μητέρα του παιδιού υποστήριξε ότι ο γιος της ήθελε να βγάλει τη φωτογραφία με τον Κόμπι Μπράιαντ για να τη στείλει με μήνυμα σε όλα τα μέλη της οικογένειάς τους.

Ο Κόμπι Μπράιαντ βρισκόταν εκείνη την ημέρα στην ακαδημία του για να κοουτσάρει την ομάδα της κόρης του, Τζιάνα, τις Lady Mambas. Η ομάδα τους τελικά έχασε, ο Κόμπι ήταν εκνευρισμένος για την ήττα και δεν ήθελε να βγει φωτογραφία γι’ αυτό και η εικόνα βγήκε κάπως θολή, σύμφωνα με τον 13χρονο Μπράντι. Το παιδί υποστήριξε ότι ο Κόμπι Μπράιαντ του είπε «θα βγάλουμε μια καλύτερη φωτογραφία αύριο».

(TheToc – φωτο:eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί