Super League: Όλα τα βλέμματα στην Τούμπα για το ντέρμπι κορυφής ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού

Το ντέρμπι κορυφής στην Τούμπα, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό την Κυριακή στις 19:30, μονοπωλεί το ενδιαφέρον στο πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής της Super League.

Οι δύο ομάδες θα παλέψουν για την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Και η συνέχεια προβλέπεται «καυτή» καθώς ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός θα βρεθούν αντιμέτωποι ακόμη τέσσερις φορές, δύο στα Play Off και δύο στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Τα μέτρα ασφαλείας στην Τούμπα αναμένεται να είναι «δρακόντεια», ενώ στο αγωνιστικό μέρος, ο ΠΑΟΚ μετρά 10 νίκες στα 11 τελευταία παιχνίδια ανεξαρτήτως διοργάνωσης και ο Ολυμπιακός προέρχεται από την ήττα με την Άρσεναλ για τους «32» του Europa League, αλλά να παραμένει αήττητος εντός συνόρων.

Κεκλεισμένων των θυρών, η ΑΕΚ θα υποδεχθεί τον ΟΦΗ που προσπαθεί να βρεθεί στα Play Off. Θέση στην εξάδα διεκδικούν ακόμα ο Αστέρας Τρίπολης και η Ξάνθη. Οι Αρκάδες φιλοξενούν τον Παναθηναϊκό, ενώ οι Θράκες ταξιδεύουν στο Περιστέρι για να παίξουν με τον ντεφορμέ Ατρόμητο αναφέρει το ΑΜΠΕ.

Ο Άρης που αγωνίζεται σήμερα Σάββατο θέλει τη νίκη για να διασφαλίζει την πέμπτη θέση στην κανονική διάρκεια, ενώ Παναιτωλικός και Πανιώνιος δίνουν τον δικό τους «τελικό» στο Αγρίνιο στη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού.

(sputniknews – φωτο:eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί