Super League – Αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή στις προπονήσεις από την Τρίτη (ΒΙΝΤΕΟ)

Αντίστροφα μετρούν οι ποδοσφαιριστές των ομάδων της Super League για την επιστροφή τους στις προπονήσεις, συνεχίζοντας τη γυμναστική στο σπίτι.

Την Τρίτη όλες οι ομάδες θα πατήσουν ξανά στα γήπεδα, με τους γιατρούς να προειδοποιούν πως πρέπει να εφαρμοστεί αυστηρά το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος συνεχίζει τη γυμναστική στο σπίτι του. Το ίδιο κάνει κι ένας ακόμη ερυθρόλευκος άσος, ο Σισέ.

Οι προπονήσεις των ποδοσφαιριστών κατ’ οίκον θα συνεχιστούν για λίγο ακόμα, καθώς από την Τρίτη όλες οι ομάδες της Super League επιστρέφουν στο γήπεδο, αρχικά με ατομικό πρόγραμμα των παικτών και σε γκρουπ μέχρι και 8 ατόμων.

Θα εφαρμοστεί το υγειονομικό πρωτόκολλο με πολύ αυστηρά μέτρα για όλους και τους ποδοσφαιριστές να υποβάλλονται σε τεστ για τον κορωνοϊό, όπως επιβεβαίωσε στο MEGA o γιατρός του Ατρομήτου Ανδρέας Πισκοπάκης.

Στον ΠΑΟΚ, με βίντεο που ανέβασε ο τερματοφύλακας Αλέξανδρος Πασχαλάκης εμφανίζεται να παίζει ποδοτένις με τον καλό του φίλο και πρώην αμυντικό του Δικεφάλου, Δημήτρη Χατζηισαΐα.

Kαι στον άρη φαίνεται ότι ανυπομονούν να επιστρέψουν στις προπονήσεις, όπως φάνηκε και από το ποστάρισμα που έκανε η ΠΑΕ με βίντεο από το γήπεδο Κλεάνθης Βικελίδης.

(Megatv – φωτο:pexels)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί