Super League 2: Για την πρώτη νίκη ο ΠΑΟΚ Β’

Το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της ιστορίας του δίνει ο ΠΑΟΚ Β’ σήμερα (13.11) στις 15.00 στο γήπεδο του Μακεδονικού, με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό. Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία θέλει να αφήσει πίσω την ήττα της πρεμιέρας από τον Ολυμπιακό και να πάρει τους πρώτους της βαθμούς. Και σ’ αυτό το παιχνίδι αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής ο Ίνγκασον, […]

Το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της ιστορίας του δίνει ο ΠΑΟΚ Β’ σήμερα (13.11) στις 15.00 στο γήπεδο του Μακεδονικού, με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό. Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία θέλει να αφήσει πίσω την ήττα της πρεμιέρας από τον Ολυμπιακό και να πάρει τους πρώτους της βαθμούς.

Και σ’ αυτό το παιχνίδι αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής ο Ίνγκασον, ενώ να σημειωθεί ότι λόγω υποχρεώσεων στις εθνικές ομάδες, απουσιάζουν έξι ποδοσφαιριστές.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της πρώτης μέρας της 2ης αγωνιστικής της Football League 2, η Κηφισιά που νίκησε τον Παναθηναϊκό Β’ θα δοκιμαστεί στην Άρτα, Καλλιθέα και Αιγάλεω θα ταξιδέψουν σε Ιεράπετρα και Ζάκυνθο αντίστοιχα, ενώ η Νίκη θα υποδεχθεί τη Βέροια και η Καβάλα την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Βόρειος όμιλος

15:00 ΠΑΟΚ Β΄ – Πανσερραϊκός (PAOK TV)

15:00 Καβάλα – Αναγέννηση Καρδίτσας

15:00 Νίκη Βόλου – Βέροια

Νότιος όμιλος

15:00 Καραϊσκάκης – Κηφισιά

15:00 Ζάκυνθος – Αιγάλεω

15:00 ΟΦ Ιεράπετρας – Καλλιθέα

SPORTFM

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί