Super League 1: Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 2-0

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 2-0 από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ με αποτέλεσμα να πέσει από την πρώτη στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας μετά το πέρας της 22ης αγωνιστικής της Super League.

Οι “πράσινοι” καθάρισαν το ματς στις αρχές του β΄ ημιχρόνου, με δύο γρήγορα γκολ, ενώ ο Δικέφαλος είχε μία μεγάλη ευκαιρία στο ξεκίνημα του παιχνιδιού, σε τετ α τετ του Σφιντέρσκι στο 10΄ και έπειτα απείλησαν μόνο με Μίσιτς και Λημνιό που τους σταμάτησε ο Διούδης στο φινάλε.

Ο Μακέντα άνοιξε το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 47΄, έπειτα από άτσαλο μαρκάρισμα του Ίνγκασον που ανέτρεψε τον Δώνη στην περιοχή. Το δεύτερο γκολ το πέτυχε ο Χατζηγιοβάνης με υπέροχο σκάψιμο της μπάλας στο 56ο λεπτό. Αξίζει να σημειωθεί ότι στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους είχε ακυρωθεί -σωστά- γκολ του Παναθηναϊκού με χρήση VAR, καθώς ο Μακέντα είχε στείλει την μπάλα στα δίχτυα με το χέρι.

Αυτή ήταν η δεύτερη φετινή ήττα του ΠΑΟΚ, που συνέχισε την αρνητική επίδοση στα ντέρμπι, όπου μετράει μόλις μία νίκη απέναντι στην ΑΕΚ και γενικότερα δεν παρουσιάζει καλό πρόσωπο. Βέβαια, το τελευταίο διάστημα οι “ασπρόμαυροι” έχουν μέτρια έως κακή απόδοση στα παιχνίδια τους, μένοντας πλέον στην δεύτερη θέση τυου βαθμολογικού πίνακα, δύο βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Ακόμη, αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΠΑΟΚ έμεινε χωρίς γκολ σε αγώνα πρωταθλήματος για πρώτη φορά μετά τις 5 Νοεμβρίου του 2017, όταν είχε χάσει και πάλι στο ΟΑΚΑ, με 1-0 από την ΑΕΚ.

Συνθέσεις:

Παναθηναϊκός: Διούδης, Ινσούα, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Γιόχανσον, Δώνης, Κουρμπέλης (Ανουάρ 71′), Χατζηγιοβάνης (Νούνες 77′), Ζαχίντ (Μπουζούκης 84′), Νάγκι, Μακέντα. .

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ίνγκασον, Βαρέλα, Γιαννούλης, Εσίτι (Μπίσεσβαρ 60′), Μαουρίσιο, Λημνιός, Βιεϊρίνια (Πέλκας 70′), Μίσιτς, Σφιντέρσκι (Άκπομ 70′).

(Thestival – φωτο:eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί