Στο στόχαστρο της Ατλέτικο ο Σα

Έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων από το εξωτερικό με τις εμφανίσεις του και εκτιμάται ότι αυτό το καλοκαίρι θα απασχολήσει μεταγραφικά… Ο λόγος για τον Ζοσέ Σα για τον οποίο αναμένονται προτάσεις από ομάδες από το εξωτερικό. Μία από αυτές, όπως αναφέρουν σημερινά δημοσιεύματα δεν αποκλείεται να είναι και η Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι «ροχιμπλάνκος» […]

Έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων από το εξωτερικό με τις εμφανίσεις του και εκτιμάται ότι αυτό το καλοκαίρι θα απασχολήσει μεταγραφικά… Ο λόγος για τον Ζοσέ Σα για τον οποίο αναμένονται προτάσεις από ομάδες από το εξωτερικό.

Μία από αυτές, όπως αναφέρουν σημερινά δημοσιεύματα δεν αποκλείεται να είναι και η Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι «ροχιμπλάνκος» έχουν τσεκάρει τον παίκτη του Ολυμπιακού, έχουν καλές σχέσεις με τον ατζέντη του παίκτη, Ζόρζε Μέντες και δεν αποκλείεται τους επόμενους μήνες να υπάρξει και ένα επίσημο… ενδιαφέρον.

Η Ατλέτικο φυσικά και έχει στο ρόστερ της τον Ομπλακ και στην περίπτωση που ενδιαφερθεί και επίσημα για τον Πορτογάλο τότε αυτό θα είναι για τον ρόλο του δεύτερου τερματοφύλακα της ομάδας. Κάτι που δεν ξέρουμε εάν μπορεί να καλύψει τις ανάγκες του Σα ακόμη και εάν αυτό γίνεται σε μια ομάδα του μεγέθους της Ατλέτικο.

Από SportFm, ΦΩΤΟ eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί