«Στην Ελλάδα για να μιλήσει με Ολυμπιακό ο Μανωλάς – Πάει για Νικολάου η Νάπολι»!

Ένα βήμα παραπέρα έχουν πάει στην Ιταλία τα σενάρια για επιστροφή του Κώστα Μανωλά στον Ολυμπιακό, αφού σύμφωνα με το «napolicalcionews», η Νάπολι ετοιμάζεται να αντικαταστήσει τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό, με τον πρώην «ερυθρόλευκο» Δημήτρη Νικολάου!«Το μέλλον του Κώστα Μανωλά φαντάζει όλο και πιο μακριά από τη Νάπολη και ο αντικαταστάτης θα είναι Έλληνας. Ο Δημήτρης Νικολάου, ο αμυντικός της […]

Ένα βήμα παραπέρα έχουν πάει στην Ιταλία τα σενάρια για επιστροφή του Κώστα Μανωλά στον Ολυμπιακό, αφού σύμφωνα με το «napolicalcionews», η Νάπολι ετοιμάζεται να αντικαταστήσει τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό, με τον πρώην «ερυθρόλευκο» Δημήτρη Νικολάου!

«Το μέλλον του Κώστα Μανωλά φαντάζει όλο και πιο μακριά από τη Νάπολη και ο αντικαταστάτης θα είναι Έλληνας. Ο Δημήτρης Νικολάου, ο αμυντικός της Σπέτσια είναι το όνομα για το οποίο η Νάπολι δίνει περίπου 4,5 εκατομμύρια ευρώ. Ο 23χρονος πρώην παίκτης της Έμπολι, έχει συμβόλαιο που τον δεσμεύει με το σύλλογο της Λιγουρίας για άλλα 5 χρόνια. Η ομάδα, ωστόσο θα ήταν πρόθυμη να κινηθεί σοβαρά»αναφέρει το δημοσίευμα.

Παράλληλα, η “Corriere dello Sport” τονίζει ότι το ταξίδι του 30χρονου στην Ελλάδα, δεν έγινε για προσωπικούς λόγους αλλά με σκοπό να βρεθεί με τους ανθρώπους των Πειραιωτών και να συζητήσουν το ενδεχόμενο νέας συνεργασίας.

«Πιθανότατα η ναπολιτάνικη εμπειρία του μπορεί να ολοκληρωθεί με αυτόν τον τρόπο. Ο Μανωλάς πέταξε για την Ελλάδα για να μιλήσει από κοντά με τον Ολυμπιακό για μία σειρά από όχι τόσο ευκαταφρόνητες λεπτομέρειες που πρέπει να διευθετηθούν»,
 έγραψαν.

sportfm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί