Στέφανος Τσιτσιπάς: Έχει Tesla, αλλά δεν έχει δίπλωμα οδήγησης – Μπέρδεμα στις εξετάσεις

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρέθηκε στη Γενική Διεύθυνση Μεταφορών & Επικοινωνιών Ηρακλείου για να δώσει τα σήματα και να ξεκινήσει τη διαδικασία για να βγάλει δίπλωμα οδήγησης, αλλά… εκεί τον περίμενε μία άτυχη στιγμή.

Όταν πριν από μερικούς μήνες, ο Στέφανος Τσιτσιπάς αγόραζε την Tesla 3, είχε προκαλέσει την καλοπροαίρετη… ζήλεια πολλών θαυμαστών του και μη. Τότε, όμως, δεν ήταν ακόμη γνωστό ότι ο κορυφαίος Ελληνας τενίστας και ένας εκ των κορυφαίων στον κόσμο, ναι μεν μπορεί να απολαμβάνει τις βόλτες μέσα στο εντυπωσιακό και πανάκριβο αυτοκίνητό του, αλλά από την άλλη δεν μπορεί να το οδηγήσει, αφού δεν έχει δίπλωμα οδήγησης!

Eχασε τη… χαρά του πριν δώσει εξετάσεις
Τουλάχιστον όχι ακόμα, καθώς, σήμερα, βρέθηκε στη Γενική Διεύθυνση Μεταφορών & Επικοινωνιών Ηρακλείου Κρήτης, όπου μετέβη στο μηχανολογικό, προκειμένου να δώσει τα σήματα και να ξεκινήσει τη διαδικασία για να βγάλει δίπλωμα οδήγησης! Εκεί, όμως, τον περίμενε μία άτυχη στιγμή. Ο 23χρονος αθλητής μπήκε στην αίθουσα, όμως οι πληροφορίες του Creta24 που τον απαθανάτισε στο σημείο, αναφέρουν πως δεν άργησε να αποχωρήσει, αφού κάποιοι γραφειοκρατικοί λόγοι τον… έκοψαν από τη διαδικασία. Συγκεκριμένα, η Διευθύντρια της Υπηρεσίας, Μαρία Βασιλάκη, εξήγησε πως: «Ο κ. Τσιτσιπάς προσήλθε στην υπηρεσία, όμως δεν είχε μαζί του ένα από τα απαραίτητα έγγραφα και έτσι δεν συμμετείχε στη διαδικασία και αποχώρησε. Θα επανέλθει στο μέλλον».

Η απογοήτευση του Στέφανου Τσιτσιπά δεν κράτησε πολύ, αφού ο κόσμος έσπευσε να φωτογραφηθεί μαζί του και να του φτιάξει τη διάθεση. Εκείνος δεν τους χάλασε χατίρι και χαμογελαστός πόζαρε με τους θαυμαστές του. Σε λίγες ημέρες, λοιπόν θα επανέλθει και αυτή τη φορά θα είναι ακόμη πιο κοντά στο όνειρό του: Να οδηγήσει ο ίδιος την Tesla του που μέχρι τώρα, απολαμβάνει μόνος ως συνοδηγός. Μάλιστα, ο Τσιτσιπάς βρέθηκε στην Κρήτη και για ένα άλλο σκοπό, αφού επισκέφτηκε και το Αρκαλοχώρι, όπου μίλησε με τους σεισμοπαθείς, ενώ χαιρέτισε και έπαιξε και με τα μικρά παιδιά.

,

Οταν ο Τσιτσιπάς γνώρισε την Tesla
Ηταν πριν από περίπου δύο χρόνια στο Μόντε Κάρλο, όταν ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρισκόμενος εκεί για το Grand Slam του τένις και αφού… ερωτεύτηκε την Tesla στη συνέχεια την απέκτησε. Tο νέο αυτοκίνητό του, είχε παρουσιάσει στους διαδικτυακούς του φίλους, ο Ελληνας πρωταθλητής του τένις και μάλιστα στα γυρίσματα του βίντεο είχε φτάσει ακόμα και να… ουρλιάξει από τον ενθουσιασμό του ενώ αποκάλυψε ότι το φωνάζει «Τζούλιους».

Η Tesla του έχει την έκδοση Long Range, στην οποία το Model 3 προσφέρει πλέον 20 χιλιόμετρα αυτονομίας περισσότερα από πριν με βάση τον κύκλο μέτρησης WLTP, αγγίζοντας ονομαστικά τα 580 χλμ. με μια πλήρη φόρτιση. Στην πράξη η Tesla του Τσιτσιπά δίνει μια ακαριαία επιτάχυνση κάθε φορά που βυθίζεται το δεξί πεντάλ του γκαζιού. Είναι χαρακτηριστικό ότι με 0-100 km/h σε μόλις 4.4 sec (!), το Model 3 επιταχύνει γρηγορότερα από πολλά άλλα αυτοκίνητα βενζίνης.

reader/ photo vid screenshot

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί