Στεφανίδη που…τόλμησε να αμφισβητήσει βράβευση του Αντετοκούνμπο: «Αυτό που ότι πεις στο Twitter γίνεται πολιτικό ήταν από πάντα έτσι;»

Η Κατερίνα Στεφανίδη δεν έκρυψε την ενόχλησή της σχετικά με τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από τους χρήστες του Twitter έπειτα από τα όσα δήλωσε για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τη Μαρία Σάκκαρη.

«Αυτό που ό,τι πεις στο Twitter γίνεται πολιτικό ήταν από πάντα έτσι; Δηλαδή σήμερα αν πω είναι βουλωμένο το δεξί μου ρουθούνι από κάτω θα μου αναλύουν την κρυφή κομματική σημασία αυτού που ανέβασα» έγραψε η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο.

«Εγώ είπα ότι η Σάκκαρη ήρθε και αγωνίστηκε στους Ολυμπιακούς αγώνες παρόλο που είναι σε άθλημα που οι Ολυμπιακοί Αγώνες τους είναι κάπως αδιάφοροι. Φαντάζομαι αυτό δεν γράφτηκε κάπου», τόνισε στη συνέχεια θέλοντας να απαντήσει σε σχόλιο χρήστη του μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

Θυμίζουμε πως η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο με αναρτήσεις της στο Twitter αναρωτήθηκε γιατί ο Μίλτος Τεντόγλου δεν αναδείχθηκε κορυφαίος Έλληνας αθλητής της χρονιάς αντί του Γιάννη Αντετοκούνμπο, μιας και είμαστε σε Ολυμπιακή χρονιά, ενώ αναφορικά με την Μαρία Σάκκαρη είπε πως «οι άλλες είμαστε του πεταματού, αφού δεν πήραμε μετάλλιο».

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί