Σοκάρει πρώην παίκτης της Premier League: Ο πατέρας μου ήθελε να μας σκοτώσει

Αίσθηση προκαλούν όσα αποκαλύπτει για τον πατέρα του ο Τρόι Ντίνι, πρώην αρχηγός της Γουότφορντ, στην αυτοβιογραφία του.

Ο 33χρονος επιθετικός, ο οποίος φέτος αγωνίζεται στη Μπέρμιγμαμ που παίρνει μέρος στο πρωτάθλημα της Championship, έχει αναφερθεί αρκετές φορές στα δύσκολα παιδικά χρόνια που είχε. Χρόνια που έρχονται στην επιφάνεια τώρα μέσω της αυτοβιογραφίας του.

Μέσω αυτής, ο Ντίνι αποκαλύπτει όσα πέρασε αυτός, τα αδέρφια του και η μητέρα τους από τον πατέρα του, ο οποίος… κλείδωνε εμπόρους ναρκωτικών στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου του.

««Μερικοί από τους φίλους του έβγαζαν εκατομμύρια από τα εγκλήματα, αλλά εκείνον δεν τον ενδιέφεραν τα χρήματα. Δεν είχε χρήματα. Του άρεσε να πηγαίνει σε μια παμπ και να χτυπάει τον κόσμο για να του ζητήσουν να πιει. Τρόμαζε τους ανθρώπους. Του άρεσε να δημιουργεί φόβο. Του άρεσε να πηγαίνει σε κάποιο μέρος και να λέει σε κάποιον “Γαμ@@@, είμαι ο Μπέρκι”», γράφει χαρακτηριστικά ο Ντίνι και προσθέτει.

«Αυτή την αγριότητα τη μετέφερε και στο σπίτι και την οικογένειά του. “Θα σκοτώσω τη μητέρα σου” μου έλεγε. Και μετά μας έλεγε ότι επρόκειτο να σκοτώσει εμένα και τα αδέλφια μου».



Σε άλλο σημείο της αυτοβιογραφίας του, ο 33χρονος Άγγλος ποδοσφαιριστής αναφέρεται σε ένα περιστατικό με έναν έμπορο ναρκωτικών.

«Είχε έρθει κάποια στιγμή ο πατέρας μου να με πάρει για μια προπόνηση με μία μπλε Mercedes και δεν είχε καν δίπλωμα οδήγησης. Ξαφνικά σταματήσαμε σε ένα βενζινάδικο και άρχισα να ακούω θορύβους από το πορτμπαγκάζ. Και μου είπε ότι είχε κλείσει μέσα έναν έμπορο ναρκωτικών που χρωστούσε χρήματα σε έναν φίλο του. Μου είπε ότι θα του φερόταν καλά και πως θα τον τάιζε ακόμη».

(newsbeast)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί