Σοκ στην Μπαρσελόνα: Πρώην προπονητής κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση 60 μαθητών!

Πρώην προπονητής της Μπαρτσελόνα κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση 60 μαθητών

Σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις της Diari ARA, διότι ο πρώην προπονητής των ακαδημιών της Μπαρτσελόνα, Αλμπέρτ Μπεναϊχές, κατηγορείται για 60 περιπτώσεις σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης σε μαθητές σχολείου.

Συγκεκριμένα, ο πρώην προπονητής των ακαδημιών του συλλόγου, Αλμπέρτ Μπεναϊχές ο οποίος γύρισε στην ομάδα τον περασμένο Απρίλιο αναλαμβάνοντας ρόλο συντονιστή, βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης σε μαθητές σχολείου στη Βαρκελώνη, όπου ήταν καθηγητής γυμναστικής.

Λίγους μήνες μετά την πρόσληψή του, ο ίδιος αποχώρησε από τη Μπάρτσα για προσωπικούς λόγους. Ωστόσο, η εφημερίδα Diari ARA, αποκάλυψε πως ο 71χρονος γυμναστής φέρεται να κακοποίησε μαθητές σε σχολείο της Βαρκελώνης. Στο “Escola Barcelona”, ο Μπεναϊχές φέρεται να κακοποίησε και να παρενόχλησε σεξουαλικά 60 αγόρια και κορίτσια διαφορετικών ηλικιών.

Μαρτυρίες αναφέρουν πως ο Μπεναϊχές αυνανιζόταν μπροστά σε 13χρονους μαθητές, ενώ παρακολουθούσε πορνογραφικές ταινίες, Μάλιστα πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν πως έφτασε στο σημείο μέχρι και να ασελγήσει! Ο ίδιος αρνήθηκε τις κατηγορίες, ωστόσο μια ομάδα πρώην μαθητών αποφάσισε να τον καταγγείλει, ενώ τον ίδιο δρόμο ακολούθησε και μια κοπέλα. Ο Μπεναϊχές, ηγετική φυσιογνωμία στις Ακαδημίες της Μπάρτσα για δύο δεκαετίες, ήταν ένας από τους ανθρώπους που προσλήφθηκαν στο σύλλογο με τη νίκη του Λαπόρτα στις τελευταίες εκλογές.

L&O/photo vid screenshot

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί