Σενάρια για αναβολή του Ολυμπιακός – Γουλβς

Στη Βρετανία γράφεται ότι υπάρχει πιθανότητα αναβολής του αγώνα των «ερυθρολεύκων» με την αγγλική ομάδα μετά την είδηση πως έχει κορονοϊό ο Βαγγέλης Μαρινάκης

«Συναγερμός» έχει σημάνει στο Νησί με την ανακοίνωση του Βαγγέλη Μαρινάκη ότι έχει προσβληθεί από τον κορονοϊό.

Χαρακτηριστικό είναι πως οι παίκτες της Νότιγχαμ Φόρεστ, τους οποίους ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού επισκέφτηκε την περασμένη Παρασκευή, θα υποβληθούν προληπτικά σε εξετάσεις.


Όμως, το θέμα έχει και μία άλλη προέκταση.

Ο Βρετανός ρεπόρτερ της Daily Telegraph, Ματ Λο, σε ένα tweet του ανέφερε πως «το ματς του Ολυμπιακού με τη Γουλβς είναι αμφίβολο μετά την ανακοίνωση του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού και της Νότιγχαμ Φόρεστ, Βαγγέλη Μαρινάκη, ότι έχει κορονοϊό.

Όλη η ομάδα και το staff θα πάνε για εξετάσεις στο νοσοκομείο και αναμένεται ανακοίνωση αργότερα από τον Ολυμπιακό».

​Έτσι, ρεπορτάζ στην ιστοσελίδα της Telegraph αναφέρει πως οι άνθρωποι της Γουλβς είναι σε συζητήσεις με την UEFA για το ενδεχόμενο αναβολής του αγώνα με τον Ολυμπιακό την Πέμπτη (12/03) στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τους 16 του Europa League, το οποίο ως γνωστόν θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών λόγω του κορονοϊού.

To δημοσίευμα αναφέρει πως οποιαδήποτε απόφαση αναμένεται εντός 24ωρου, με την υποσημείωση πως η αποστολή της αγγλικής ομάδας αναμένεται στην Αθήνα την Τετάρτη (11/03) το απόγευμα.

(sputniknews – φωτο:pexels)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί