Για το γεγονός κλήθηκε να μιλήσει λοιπόν στην Αργεντινή κι η τελευταία σύντροφός του, Ροθία Ολίβα (χώρισαν τον Ιανουάριο του 2019) η οποία και έκανε νέες αποκαλύψεις για τον ζωντανό θρύλο του ποδοσφαίρου.
Οι δηλώσεις της πρώην συντρόφου του Μαραντόνα
«Αν κάποιος πρέπει να πληρώσει για όλα αυτά, αυτή δεν είμαι εγώ, διότι δεν έχω καμία σχέση με όλα αυτά. Από τότε που χωρίσαμε δεν είχα την παραμικρή επαφή μαζί του. Πριν από ένα χρόνο ήταν ένας άλλος Ντιέγκο. Ο σημερινός Ντιέγκο δεν μπορεί καν να μιλήσει.
Συγκλονίζει η κόρη του Μαραντόνα για την κατάσταση της υγείας του Αργεντινού θρύλου
Εδώ θα πούμε αλήθειες. Στις 9 Σεπτεμβρίου νοσηλεύτηκε ξανά για το ίδιο πράγμα. Έκανε ένα τριήμερο check-up. Σήμερα είναι το ίδιο, αλλά αυτή τη φορά είναι χειρότερα από πριν. Αυτό που συμβαίνει είναι απλό. Νοσηλεύτεται για 3-4 ημέρες, ενυδατώνεται, παίρνει βιταμίνες και παίρνει εξιτήριο.
Αυτό όμως δεν είναι λύση. Ο Ντιέγκο παίρνει υπνωτικά χάπια για να κοιμηθεί, αλλά το βασικό του πρόβλημα είναι το αλκοόλ, όλοι το ξέρουν αυτό. Ο Ντιέγκο συνεχίζει να πίνει αλκοόλ και όποιος δεν το παραδέχεται είναι ψεύτης. Πρέπει να παραδεχθεί τον εθισμό του στο αλκόολ»
(newsit – φωτο:screenshot)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Για αυτό υπάρχει προσπάθεια από τους διεθνιστές να εξαπλωθεί ο πόλεμος στην Ευρώπη
- Πώς να φρεσκάρετε και να ανανεώσετε το σπίτι σας για το φθινόπωρο
- Το Ιράν έτοιμο να βρει μια δίκαιη λύση με τους Ευρωπαίους για το πυρηνικό του πρόγραμμα
- Δημοσκόπηση: Διατηρεί την πρωτιά η ΝΔ, δεύτερο το ΠΑΣΟΚ
- Κεφαλονιά: Σε πλήρη εξέλιξη η φωτιά στα Μεταξάτα – Ενισχύσεις και από Κυλλήνη
- Το ήπιο, το μέτριο και το δύσκολο σενάριο για την Ουκρανία
- Πέθανε ξαφνικά την ώρα του ρεπορτάζ ο καμεραμάν Γιώργος Παυλάκης, τον πρόδωσε η καρδιά του
- Ανακαλύφθηκαν κρυμμένες κατασκευές γύρω από ελληνιστικό πύργο 2.300 ετών στην Πάρο
- Μητσοτάκης: «Με την Τουρκία θα επιδιώκουμε πάντα να έχουμε ανοιχτούς διαλόγους»
- Βραζιλία: Ο πρώην πρόεδρος Μπολσονάρου πάσχει από νεφρική δυσλειτουργία, παραμένει στο νοσοκομείο