Σαλάχ υπέρ εμβολιασμών: «Αν πω ότι το εμβόλιο είναι λάθος, θα είμαι σαν τον καθένα που λέει για τον τρόπο που παίζω»

Ο Μο Σαλάχ μιλώντας στον αιγυπτιακό σταθμό «MBC Masr TV» αναφέρθηκε στον εμβολιασμό κατά του Covid-19, προτρέποντας όλο τον κόσμο να το κάνει. Ο άσος της Λίβερπουλ μίλησε και για την αντιμετώπιση των reds όταν έμαθαν ότι ο Σαλάχ διαγνώστηκε πριν καιρό από κορωνοϊό. «Δεν ήταν πραγματικά πρόβλημα, αλλά σχολίασαν ότι κόλλησα σε ένα γαμήλιο πάρτι. Αλλά ο αδερφός […]

Ο Μο Σαλάχ μιλώντας στον αιγυπτιακό σταθμό «MBC Masr TV» αναφέρθηκε στον εμβολιασμό κατά του Covid-19, προτρέποντας όλο τον κόσμο να το κάνει.

Ο άσος της Λίβερπουλ μίλησε και για την αντιμετώπιση των reds όταν έμαθαν ότι ο Σαλάχ διαγνώστηκε πριν καιρό από κορωνοϊό.

«Δεν ήταν πραγματικά πρόβλημα, αλλά σχολίασαν ότι κόλλησα σε ένα γαμήλιο πάρτι. Αλλά ο αδερφός μου δεν θα παντρεύεται κάθε μέρα. Ελπίζω να μην παντρεύεται κάθε μέρα. Αυτά τα πράγματα μένουν στα αποδυτήρια και δεν μπορώ να μιλήσω για αυτά, αλλά δεν ήρθε κι η καταστροφή».

Ενώ τάχθηκε υπέρ του εμβολιασμού αναφέροντας: «Είναι γιατροί που εργάζονται και σπουδάζουν ιατρική για χρόνια. Αν πω ότι το να εμβολιαστεί κανείς είναι λάθος, τότε είμαι σαν τον οποιοσδήποτε στον δρόμο που θα διόρθωνε τον τρόπο παιχνιδιού μου. Οι γιατροί και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας το είπαν, επομένως πρέπει να τους ακολουθήσουμε. Αυτή είναι η άποψή μου».

sportfm

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί