Ρούνεϊ – «Είμαι στενοχωρημένος για τον Σόλσκιερ, δεν υπάρχουν δικαιολογίες για τους παίκτες»

Η βαριά ήττα από τη Γουότφορντ (4-1) έφερε την απόλυση του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κια σύμφωνα με τον Γουέιν Ρούνεϊ, σοβαρές ευθύνες για την άσχημη κατάσταση των «κόκκινων διαβόλων» έχουν και οι ποδοσφαιριστές. «Απογοητεύτηκα πολύ βλέποντας το παιχνίδι με την Γουότφορντ επειδή ως προπονητής μπορείς να φτιάξεις την ομάδα σου γι […]

Η βαριά ήττα από τη Γουότφορντ (4-1) έφερε την απόλυση του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κια σύμφωνα με τον Γουέιν Ρούνεϊ, σοβαρές ευθύνες για την άσχημη κατάσταση των «κόκκινων διαβόλων» έχουν και οι ποδοσφαιριστές.


«Απογοητεύτηκα πολύ βλέποντας το παιχνίδι με την Γουότφορντ επειδή ως προπονητής μπορείς να φτιάξεις την ομάδα σου γι να παίξει με έναν συγκεκριμένο τρόπο αλλά δεν υπάρχουν δικαιολογίες για κάποιους παίκτες όσον αφορά στην εμφάνισή τους.

Το να βλέπω παίκτες να κουνούν τα χέρια τους και να πουλούν τη μπάλα αλλά να κατηγορούν άλλους, είναι κάτι που δεν μπορεί να είναι αποδεκτό. Θα ήμουν πολυ θυμωμένος αν έβλεπα κάτι τέτοιο από τους παίκτες μου.

Αυτοί οι παίκτες είναι σε έναν από τους μεγαλύτερους, αν όχι τον μεγαλύτερο, συλλόγους στον κόσμο και θα πρέπει να αισθάνονται προνομιούχοι που είναι εδώ», ανέφερε αρχικά ο άλλοτε φορ της αγγλικής ομάδας και νυν τεχνικός της Ντέρμπι, ενώ πρόσθεσε:

«Κατά τη γνώμη μου θα πρέπει οι παίκτες να δείξουν περισσότερα πράγματα. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα να κατακτήσουν την Premier League ή το Champions League αλλά να δείξουν στον κόσμο ότι δουλεύουν σκληρά για τον σύλλογο.

Είμαι στενοχωρημένος για τον Όλε επειδή ήταν πρώην συμπαίκτης μου και δεν είναι ωραίο όταν ένας προπονητής χάνει τη δουλειά του. Πιστεύω ότι έκανε καλή δουλειά φέρνοντας πίσω τη σταθερότητα στο σύλλογο.

Προφανώς όταν είσαι σε έναν σύλλογο όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όταν τα αποτελέσματα δεν είναι αυτά που θέλουν, αυτό κάποια στιγμή θα σου κοστίσει τη θέση».

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί