Ρονάλντο – «Δουλειά μου είναι να σκοράρω»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν για ακόμη μία φορά ο πρωταγωνιστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς σημείωσε το νικητήριο γκολ απέναντι στη Βιγιαρεάλ στις καθυστερήσεις. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ μίλησε για τη νίκη της ομάδας του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, ενώ μεταξύ άλλων ανέφερε πως η δουλειά του είναι να σκοράρει, βγάζοντας παράλληλα το… καπέλο στους οπαδούς του […]

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν για ακόμη μία φορά ο πρωταγωνιστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς σημείωσε το νικητήριο γκολ απέναντι στη Βιγιαρεάλ στις καθυστερήσεις.


Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ μίλησε για τη νίκη της ομάδας του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, ενώ μεταξύ άλλων ανέφερε πως η δουλειά του είναι να σκοράρει, βγάζοντας παράλληλα το… καπέλο στους οπαδούς του συλλόγου.

Οι δηλώσεις του Κριστιάνο Ρονάλντο:

«Όντως, αυτή είναι η δουλειά μου. Είναι αυτό που χρειαζόμαστε όταν η ομάδα δεν παίζει καλά, μια σημαντική νίκη. Ήμασταν ολίγον τυχεροί, κάτι που δεν ήμασταν στο προηγούμενο παιχνίδι μας. Δεν είχαμε εξαιρετική συμπεριφορά στον αγώνα και οι οπαδοί μας έσπρωξαν πολύ σ’ ένα πολύ δύσκολο ματς».

to10

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί