Πρώτη συνάντηση με Λουτσέσκου ο Μπότο, ακολουθεί ο Γκαρσία

Στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ βρίσκεται από χθες το βράδυ ο Ζοσέ Μπότο, ο οποίος θα αναλάβει τη θέση του τεχνικού διευθυντή στην «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

Μπορεί επίσημα να μην έχει ανακοινωθεί η πρόσληψή του, όμως ο Πορτογάλος θα έχει μία σειρά από σημαντικές συναντήσεις με στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος για να ενημερωθεί για τις ανάγκες του συλλόγου και τις προτεραιότητες στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Ο πρώτος άνθρωπος που θα συναντήσει ο Μπότο είναι ο Ραζβάν Λουτσέσκου, με τον οποίο είχαν ήδη μία πρώτη (τηλεφωνική) επικοινωνία εδώ και κάποιες μέρες.

Το ίδιο θα συμβεί και με τον Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος ηγείται του ΠΑΟΚ Β’, και στη συνέχεια θα μιλήσει με τους ανθρώπους των ακαδημιών και τον τεχνικό διευθυντή, Γιώργο Γεωργιάδη.

Το πρόγραμμα φαίνεται αρκετά φορτωμένο, αφού ο Μπότο αναμένεται αύριο να αναχωρήσει για την Πορτογαλία για να περάσει στην πατρίδα του την αλλαγή της χρονιάς και θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη.

Από Δευτέρα, λοιπόν, θα αναλάβει και επίσημα τα νέα του καθήκοντα και θα τρέξει όλα τα θέματα που απασχολούν τον «Δικέφαλο του Βορρά», όπως οι απαραίτητες προσθήκες, οι ανανεώσεις των συμβολαίων των παικτών που πρέπει να παραμείνουν και να υπάρξουν αποχωρήσεις για όσους δεν συμπεριλαμβάνονται στα πλάνα του προπονητή.

sportfm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί