Πρώτη μεταγραφή Μπότο στον ΠΑΟΚ

Η πρώτη μεταγραφική κίνηση του ΠΑΟΚ επί ημερών Ζοσέ Μπότο είναι γεγονός. Ο Δικέφαλος του Βορρά βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτηση του Ισπανού δεξιού μπακ της Μαγιόρκα, Ζοάν Σάστρε ο οποίος θα «μετακομίσει» στην Τούμπα ως δανεικός για το επόμενο εξάμηνο. Ο Δικέφαλος του Βορρά φέρεται να τα έχει βρει σε όλα, τόσο με […]

Η πρώτη μεταγραφική κίνηση του ΠΑΟΚ επί ημερών Ζοσέ Μπότο είναι γεγονός. Ο Δικέφαλος του Βορρά βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτηση του Ισπανού δεξιού μπακ της Μαγιόρκα, Ζοάν Σάστρε ο οποίος θα «μετακομίσει» στην Τούμπα ως δανεικός για το επόμενο εξάμηνο.


Ο Δικέφαλος του Βορρά φέρεται να τα έχει βρει σε όλα, τόσο με την πλευρά του ίδιου του ποδοσφαιριστή, όσο και με την ισπανική ομάδα και έτσι μέσα στις επόμενες ώρες, ο 24χρονος αναμένεται στην Ελλάδα και στη Θεσσαλονίκη για να περάσει από όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο του.

Πρόκειται για μία πολύ σημαντική μεταγραφική κίνηση από τον ΠΑΟΚ, καθώς Μπότο και Λουτσέσκου είχαν συζητήσει για την αναγκαία προσθήκη ενός δεξιού μπακ, με την «τρύπα» να καλύτπεται γρήγορα από τον Δικέφαλο του Βορρά.

to10

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί