Από το μακρινό 1971 είχαν να πανηγυρίσουν στην… ασπρόμαυρη πλευρά του Μπέλο Οριζόντε, όμως από τα ξημερώματα, οι φίλοι της Ατλέτικο Μινέιρο μπορούν να υπερηφανεύονται ότι είναι πρωταθλητές Βραζιλίας!
Η ομάδα του Χουλκ και του Ντιέγκο Κόστα εξασφάλισε τον πρώτο τίτλο της μετά από μισό αιώνα και δεύτερο συνολικά δύο αγωνιστικές πριν τη λήξη της σεζόν χάρη στο εκτός έδρας 3-2 επί της Μπαΐα – σε ένα ματς όπου οι μετέπειτα πρωταθλητές έχαναν με 2-0 μέχρι το 73′!
Οι «πετεινοί» έφτασαν τους 81 βαθμούς σε 36 αγώνες και έχουν έντεκα παραπάνω από τη 2η, Φλαμένγκο, η οποία έχει ένα ματς λιγότερο.
Τεράστια η συμβολή του Χουλκ στο να κατακτήσει τον τίτλο η ομάδα του Κούκα, με τον άλλοτε φορ της Πόρτο και της Ζενίτ να έχει 18 τέρματα και να είναι πρώτος σκόρερ στο Brasilerao με διαφορά πέντε τερμάτων από τον δεύτερο.
sportfm
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Χειροπέδες σε 67χρονο για εμπρησμό από πρόθεση σε δασική έκταση στο Μαρκόπουλο Αττικής
- Συνάντηση Χατζηδάκη με ανώτερo αξιωματούχο του ΚΚ Κίνας
- «Ο Πούτιν με έχει απογοητεύσει», λέει ο Τραμπ, video
- 700.000 Ρώσοι στρατιώτες βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του μετώπου στην Ουκρανία
- Χάος στην αλβανική Βουλή: Ο Ράμα «έχρισε» την πρώτη «AI Υπουργό» – ΒΙΝΤΕΟ
- Χαλκιδική: Κινητοποίηση για αλλοδαπό δραπέτη των Αγροτικών Φυλακών Κασσάνδρας
- Για «ιστορική συμφωνία για την τεχνολογία και την τεχνητή νοημοσύνη» μιλά ο Τραμπ από τη Βρετανία, video
- Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης: Δεν θα χαθούν τα ευρωπαϊκά κονδύλια για τις αγροτικές επιδοτήσεις
- Απίστευτο ΒΙΝΤΕΟ: Όρκες αναποδογύρισαν σκάφος!
- Η Ρωσία παρέδωσε στο Κίεβο τις σορούς 1.000 Ουκρανών στρατιωτικών
Κύρια Θέματα

















