Προτάθηκε ο Γοδίν, δεν ασχολείται ο ΠΑΟΚ

Αρκετές είναι οι προτάσεις ποδοσφαιριστών που φτάνουν καθημερινά στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για περιπτώσεις που θα μπορούσαν να απασχολήσουν την ομάδα στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Μία από αυτές είναι και ο Ντιέγκο Γοδίν. Ο Ουρουγουανός κεντρικός αμυντικός, ο οποίος έκανε μεγάλη καριέρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης και πέρασε επίσης από την Ίντερ και τη Βιγιαρεάλ, […]

Αρκετές είναι οι προτάσεις ποδοσφαιριστών που φτάνουν καθημερινά στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για περιπτώσεις που θα μπορούσαν να απασχολήσουν την ομάδα στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Μία από αυτές είναι και ο Ντιέγκο Γοδίν. Ο Ουρουγουανός κεντρικός αμυντικός, ο οποίος έκανε μεγάλη καριέρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης και πέρασε επίσης από την Ίντερ και τη Βιγιαρεάλ, ψάχνει τρόπο να αποχωρήσει από την Κάλιαρι.

Ο 36χρονος στόπερ προτάθηκε από τον μάνατζέρ του στον «Δικέφαλο του Βορρά», αλλά οι ιθύνοντες του συλλόγου δεν συζήτησαν καν το ενδεχόμενο απόκτησής του.

Ο λόγος είναι ότι στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο έχουν αποφασίσει να ρίξουν τον μέσο όρο ηλικίας του ρόστερ, ενώ η μεταγραφή ενός αμυντικού δεν είναι στις προτεραιότητες τη δεδομένη χρονική στιγμή.

sportfm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί