Πρόταση κοντά στα 20 εκ. καταθέτει η Νάπολι για τον Τσιμίκα

Αυξάνονται οι φήμες αλλά και πληροφορίες που θέλουν τον Κώστα Τσιμίκα να περνάει τις τελευταίες ημέρες της καριέρας στον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ιταλία αλλά και πληροφορίες που φτάνουν η Νάπολι είναι αποφασισμένη να καταθέσει επίσημη πρόταση –πιθανότατα και σήμερα- η οποία θα αγγίζει τα 20 εκατομμύρια ευρώ. Φυσικά και εάν συμβεί αυτό […]

Αυξάνονται οι φήμες αλλά και πληροφορίες που θέλουν τον Κώστα Τσιμίκα να περνάει τις τελευταίες ημέρες της καριέρας στον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ιταλία αλλά και πληροφορίες που φτάνουν η Νάπολι είναι αποφασισμένη να καταθέσει επίσημη πρόταση –πιθανότατα και σήμερα- η οποία θα αγγίζει τα 20 εκατομμύρια ευρώ.

Φυσικά και εάν συμβεί αυτό θα είναι μια εξέλιξη η οποία θα φέρνει πολύ κοντά τον νεαρό άσο στην ιταλική ομάδα επιβεβαιώνοντας ως ένα σημείο τα δημοσιεύματα από την γειτονική χώρα που θέλει την μεταγραφή να κλείνει ακόμη και μέσα στο Σαββατοκύριακο με τον παίκτη να ταξιδεύει στην Ιταλία για να υπογράψει.

Χθες ιταλικές ιστοσελίδες υποστήριζαν ότι ο νεαρός άσος έχει ήδη πει το «ναι» στην Νάπολι και ελπίζει ότι η μεταγραφή θα γίνει και μάλιστα σύντομα. «Ο Τσιμίκας από την πλευρά του θέλει να αγωνιστεί στην Ιταλία αλλά περιμένει και δεν πιέζει τον Ολυμπιακό για την μεταγραφή του», αναφέρει μεταξύ άλλων η areanapoli.it, ιστοσελίδα που ασχολείται αποκλειστικά με ειδήσεις που αφορούν την Νάπολι.

Από SportFm, ΦΩΤΟ eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί