Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Πριν από τρία χρόνια, με αφετηρία την αγάπη μας για τη Λήμνο και το πάθος μας για τον αθλητισμό, γεννήθηκε η ιδέα να δημιουργηθούν Ακαδημίες καλαθοσφαίρισης στο νησί. Η πρωτοφανής ανταπόκριση που υπήρξε από τα παιδιά έφερε ως επακόλουθο τη σκέψη να δημιουργήσουμε μια ομάδα επαγγελματικής κατηγορίας, με σκοπό να δοθεί ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο στους νεαρούς αθλητές του τόπου μας.
Μετά από πολύ μεγάλη προσπάθεια και αμέτρητες ώρες δουλειάς από εμάς και τους συνεργάτες μας καταφέραμε να ξεπεράσουμε πολλά εμπόδια, ώστε αυτή η ιδέα να πάρει σάρκα και οστά μέσα σε τρεις μήνες. Τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο, όσο και σε επίπεδο υποδομών.
Σε χρόνο – ρεκόρ ολοκληρώθηκαν τα βελτιωτικά έργα στο κλειστό γήπεδο «Νίκος Σαμαράς» στη Μύρινα, το οποίο πλέον αποτελεί στολίδι όχι μόνο για τον αθλητισμό της Λήμνου, αλλά συνολικά για το Βόρειο Αιγαίο και αυτή η κληρονομιά θα παραμείνει στο νησί.
Σε αυτά τα δυο χρόνια κερδίσαμε τον σεβασμό όλων και μπήκαμε στον αθλητικό χάρτη της χώρας, κάτι που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά σε ένα ακριτικό νησί με περιορισμένες υποδομές.
Θεωρούμε ότι ο αρχικός στόχος που είχαμε θέσει, επετεύχθη.
Δυστυχώς, για διάφορους λόγους, η ενασχόλησή μας με την ανδρική ομάδα δεν μπορεί να συνεχιστεί. Θα συνεχίσουμε, όμως, να επενδύουμε και να κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για τα τμήματα υποδομής, προκειμένου τα παιδιά της Λήμνου να ασχολούνται με το άθλημα και να βελτιώνονται όσο το δυνατόν περισσότερο.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς, πρώτα απ’ όλα τον φίλαθλο κόσμο του νησιού, όλους όσοι στήριξαν αυτή τη μεγάλη προσπάθεια, αλλά και τους ανθρώπους που εργάστηκαν με μεράκι και αγάπη για τον Ήφαιστο Λήμνου.
Μπορεί η Λήμνος να μην έχει εκπρόσωπο στην κορυφαία επαγγελματική κατηγορία τη νέα αγωνιστική περίοδο, αλλά ο Ήφαιστος θέτει γερές βάσεις με τις Ακαδημίες του ώστε να επιστρέψει στο μέλλον. Ακόμη πιο έτοιμος από την εμπειρία και τη γνώση που αποκτήθηκε αυτά τα χρόνια, ακόμη πιο «σοφός» μέσα από όποια λάθη έγιναν, ακόμη πιο δυνατός μέσα από τις επιτυχίες που γευτήκαμε όλοι μαζί.
Δεν λέμε αντίο, αλλά εις το επανιδείν.
Με εκτίμηση,
Οικογένεια Παντελή Μπούμπουρα”
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Συγκλονιστικοί ισχυρισμοί για την Παγκόσμια Τράπεζα! Γιατί συμβαίνει αυτό;
- «Αν πέσει η Ιερουσαλήμ, θα καεί η Κωνσταντινούπολη», δήλωσε ο Μπαχτσελί
- Ισραήλ: Μη επανδρωμένο αεροσκάφος από την Υεμένη συνετρίβη στον περίβολο ξενοδοχείου στην Εϊλάτ
- Οι Χριστιανοί στη Συρία γιορτάζουν την ημέρα του Σταυρού – Δείτε βίντεο
- «No Escape From Now»: Το ντοκιμαντέρ για τον Όζι Όσμπορν θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο – Δείτε το συγκινητικό τρέιλερ
- Ιταλία: Πρόταση να δοθεί το όνομα του Τζόρτζιο Αρμάνι στο αεροδρόμιο του νησιού Παντελερία
- Άναυδοι οι αρχαιολόγοι: Βρέθηκαν μούμιες στην Ασία 9.500 χρόνια αρχαιότερες από τις αιγυπτιακές
- Δημοσκόπηση: Χαμός με τον αριθμό κομμάτων που μπαίνουν Βουλή! Πόσοι θα ψήφιζαν πιθανό κόμμα Σαμαρά
- «Ο ήλιος ξυπνάει σιγά σιγά»: Η NASA προειδοποιεί ότι η ηλιακή δραστηριότητα θα παραμείνει υψηλή
- ΕΣΕΕ: Το ελληνικό εμπόριο σε νέα «τροχιά» ενόψει τεχνολογικών και γεωπολιτικών εξελίξεων
Κύρια Θέματα

















