Προπονητής ΠΑΟ: «Ο Γιόβιτς μπορεί να συνδέσει την ομάδα»

Ως έναν παίκτη που έλειπε αρκετά από τον Παναθηναϊκό χαρακτήρισε τον Στέφαν Γιόβιτς ο Δημήτρης Πρίφτης.

«Είναι ένας πολύ καλός παίκτης, ο οποίος έχει διάβασμα και εμπειρία. Μπορεί να σετάρει το παιχνίδι. Είναι ένας πολύ κατάλληλος παίκτης ανάμεσα στον πάγκο και στο υπόλοιπο της ομάδας. Είναι ιδανικός για αυτή τη σύνδεση που χρειάζεται πολλές φορές», ήταν κάποια από τα λόγια του τεχνικού του τριφυλλιού σε δηλώσεις του ενόψει της αναμέτρησης με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του «τριφυλλιού»:
Για την επιστροφή στη δράση μετά την περιπέτεια με τον κορωνοϊό: «Αρχικά, καλή χρονιά. Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους. Υγεία να έχουμε από εδώ και στο εξής όσο αυτό είναι δυνατό. Ήταν μια “δοκιμασία” αυτό το 20ήμερο από το τελευταίο παιχνίδι που παίξαμε με το Λαύριο. Ήταν μια ελλιπέστατη περίοδος αναφορικά με τις προπονήσεις. Αρκετοί παίκτες έλειψαν και προφανώς μετά τη σημαντική περίοδο απραξίας δεν είναι έτοιμη η επανένταξη. Μιλάμε για κάποια παιδιά που θα είναι με 1,5-2 προπονήσεις, για να μπουν σε αυτά τα παιχνίδια και αυτή την εβδομάδα που είναι αρκετά δύσκολη».

Για το επίπεδο ετοιμότητας στο «τριφύλλι»: «Είναι δύσκολο και για εμάς και για τους παίκτες. Κυρίως για τους παίκτες, γιατί έχουν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις που υπάρχουν για τη φυσική κατάσταση. Σε ό,τι αφορά τη δική μας δουλειά, 4-5 παιδιά προπονήθηκαν καλά. Κάποια άλλα είναι σε απραξία. Πρέπει να βρεις μια μέση διαδρομή, δεν είναι απλό. Αλλά αρκετές ομάδες υποφέρουν από αυτή την κατάσταση».

Για το ματς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας: «Έχει μέγεθος, έχει κορμιά, έχει παιχνίδι στο low post, διαβάζει πολύ καλά, έχει χημεία. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι».

Για το πλάνο που υπάρχει για την ένταξη του Στέφαν Γιόβιτς στο ρόστερ: «Έρχεται από καιρό απραξίας, είναι σχεδόν ένα χρόνο εκτός. Χρειάζεται μια προοδευτική επανένταξη. Ας έρθει πρώτα, να τον δούμε, σε τι κατάσταση είναι, πώς θα είναι τις πρώτες μέρες και πώς θα ανταποκριθεί και σιγά – σιγά, προοδευτικά θα μπει στην προπόνηση και στα παιχνίδια. Θα το δούμε μέρα με την μέρα.


Στην περίπτωση που θα είναι καλά αγωνιστικά και θα έρθει σε μια καλή φυσική κατάσταση, προφανώς θα μπει πιο γρήγορα. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης, ο οποίος έχει διάβασμα και εμπειρία. Μπορεί να σετάρει το παιχνίδι. Είναι ένας πολύ κατάλληλος παίκτης ανάμεσα στον πάγκο και στο υπόλοιπο της ομάδας. Είναι ιδανικός για αυτή τη σύνδεση που χρειάζεται πολλές φορές. Στην περίπτωση, φυσικά, που θα είναι σε καλή κατάσταση και θα έρθει στον ρυθμό που πρέπει».

(Sportfm)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί