Προπονήθηκε στο Sinan Erdem ενόψει Γαλατασαράι ο ΠΑΟΚ

Την πρώτη του γνωριμία με το επιβλητικό Sinan Erdem Dome είχε το βράδυ τα Τρίτης ο ΠΑΟΚ mateco. Η προπόνηση της ομάδας πραγματοποιήθηκε με τον Marvin Jones να προσπαθεί να ανεβάσει ρυθμούς και να είναι το επιπλέον πρόσωπο σε σχέση με τα δύο προηγούμενα παιχνίδια, ωστόσο τα προβλήματα δεν λείπουν, καθώς θα απουσιάσουν και πάλι Malcolm Griffin, Βλάντο Γιάνκοβιτς και φυσικά υπάρχει και […]

Την πρώτη του γνωριμία με το επιβλητικό Sinan Erdem Dome είχε το βράδυ τα Τρίτης ο ΠΑΟΚ mateco. Η προπόνηση της ομάδας πραγματοποιήθηκε με τον Marvin Jones να προσπαθεί να ανεβάσει ρυθμούς και να είναι το επιπλέον πρόσωπο σε σχέση με τα δύο προηγούμενα παιχνίδια, ωστόσο τα προβλήματα δεν λείπουν, καθώς θα απουσιάσουν και πάλι Malcolm Griffin, Βλάντο Γιάνκοβιτς και φυσικά υπάρχει και ο Josh Carter που υποβλήθηκε σε επέμβαση.

Δύσκολες οι συνθήκες, πολύ δύσκολο και το παιχνίδι απέναντι στη Galatasaray NEF την πρωτοπόρο του ομίλου, σε έναν αγώνα όπου θα κριθεί και η πρώτη θέση, αλλά και σε ένα μεγάλο ποσοστό η πρόκριση.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ mateco κ.Λυκογιάννης, αναφερόμενος στο αυριανό παιχνίδι με την Galatasaray NEF τόνισε: «Αντιμετωπίζουμε την ποιοτικότερη ομάδα του ομίλου, η οποία με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, έχει κερδίσει μέχρι τώρα όλα τα παιχνίδια του ομίλου, με εξαίρεση το ματς στο Παλατάκι. Αυτό θεωρώ ότι θα τους δώσει επιπλέον κίνητρο, συν του ότι αν κερδίσουν έχουν απευθείας πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης. Διότι, κέρδισαν 2 φορές την Igokea και με μεγάλη διαφορά στο πρώτο παιχνίδι τη Nymburk. Η μόνη ομάδα που τους απειλεί είναι ο ΠΑΟΚ. Πρέπει να διαχειριστούμε το ρυθμό του παιχνιδιού και το αμυντικό ριμπάουντ. Είναι μια ομάδα με ψηλά κορμιά και της αρέσει να εκτελεί στα πρώτα 8’’. Σε αυτό είχαμε τον έλεγχο στο πρώτο ματς, αλλά οι συνθήκες τότε ήταν διαφορετικές. Τότε ήταν αυτοί κουρασμένοι και εμείς πλήρεις. Τώρα αυτοί είναι πλήρεις, εμείς αποδεκατισμένοι και σχετικά κουρασμένοι. Ο Marvin Jones είναι καλύτερα σωματικά, αλλά πρέπει να δούμε τις ανάσες έχει και πόσο μπορεί να ακολουθήσει τον ρυθμό, για να δούμε και τι χρόνο θα πάρει στο παιχνίδι».

Αναφερόμενος στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ομάδα φέτος, αλλά και στο ψυχολογικό κομμάτι μετά την ήττα στην Πάτρα, ο προπονητής του ΠΑΟΚ mateco είπε: «Με όλα όσα έχουν συμβεί φέτος, με τρία παιχνίδια να έχουμε χαθεί στο τέλος και την απουσία βασικών παικτών, θεωρώ ότι το μοναδικό θετικό είναι πως τα παιδιά έχουν προσαρμοστεί, όλοι έχουν μπει σε ρόλους διαφορετικούς από αυτούς για τους οποίους αποκτήθηκαν. Το αν ανταποκρίνονται σε κάτι διαφορετικό ή όχι, είναι σχετικό. Όλοι έχουν κάνει προσπάθεια για να βγουν μπροστά. Έχω πει ξανά, το θετικό της συμμετοχής στην Ευρώπη είναι ότι αφήνεις γρήγορα πίσω σου ήττες, γιατί έχεις γρήγορα ματς. Υπάρχει στενοχώρια για την ήττα στην Πάτρα, για την προσπάθεια που καταβλήθηκε στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά και γιατί θέλαμε όλοι την νίκη λόγω των απουσιών που υπήρχαν. Η ζωή, όμως, συνεχίζεται πάμε παρακάτω. Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για μας είναι μεγάλο το κίνητρο της πρωτιάς».

sportfm

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί