Πρώην αθλήτρια του μπάσκετ στη Γαλλία έγινε νοσοκόμα και βοηθάει στη μάχη με τον ιό

Η Λαϊνά Μπαντιάν έγινε πρωτοσέλιδο στη γαλλική εφημερίδα L’ Equipe λόγω της τεράστιας μάχης που δίνει ως νοσοκόμα λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Η 30χρονη Λαϊνά Μπαντιάν σε ηλικία 24 ετών αποφάσισε να βάλει ένα τέλος στην καριέρα της στα παρκέ, αλλάζοντας τελείως τη ζωή της και έγινε νοσοκόμα, αφού το όνειρο της είναι να […]

Η Λαϊνά Μπαντιάν έγινε πρωτοσέλιδο στη γαλλική εφημερίδα L’ Equipe λόγω της τεράστιας μάχης που δίνει ως νοσοκόμα λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η 30χρονη Λαϊνά Μπαντιάν σε ηλικία 24 ετών αποφάσισε να βάλει ένα τέλος στην καριέρα της στα παρκέ, αλλάζοντας τελείως τη ζωή της και έγινε νοσοκόμα, αφού το όνειρο της είναι να σώζει ζωές.

Η πρώην μπασκετμπολίστρια βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των γαλλικών νοσοκομείων στη μάχη με τον κορονοϊό και έγινε πρωτοσέλιδο στη γαλλική Equipe.

«Οι άνθρωποι πρέπει να ακούν τις οδηγίες μας. Έχουμε την κατάσταση μπροστά μας, βλέπουμε πράγματα, γνωρίζουμε ότι κάτι σοβαρό συμβαίνει. Πρέπει να καταλάβουν ότι ο περιορισμός δεν είναι πολιτική απόφαση. Είναι επαγγελματίες αυτοί που σας το ζητούν», αναφέρει.

Η Λαϊνά Μπαντιάν έπαιξε μπάσκετ στη Βαλενσιέν, τη Σαλ και την Περπινιάν, αλλά εδώ και έξι χρόνια βοηθάει στην περίθαλψη των ασθενών.

photo video screenshot

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί