Πρόεδρος SuperLeague μετά τη συνάντηση με Πλεύρη: «Πρόβλημα τα εισιτήρια διαρκείας για τους εμβολιασμένους»

Ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης είχε συνάντηση με εκπροσώπους της Superleague 1,

χωρίς να βρεθεί κάποια λύση για το ζήτημα των γηπέδων με τα νέα μέτρα για τον κορονοϊό, με τον πρόεδρο της λίγκας, Γιώργο Μποροβήλο να σχολιάζει το γεγονός.

Σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση, ο παράγοντας του Αστέρα Τρίπολης, τόνισε το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι ομάδες και το οποίο αφορά τα εισιτήρια διαρκείας που έχουν ήδη αγοράσει οι εμβολιασμένοι οπαδοί.

Οι δηλώσεις του Μποροβήλου
“Ο κ. Πλεύρης δέχτηκε να έχουμε αυτή συνάντηση προκειμένου να δούμε το πρόβλημα που ανέκυψε με την παρουσία του 10% και των 1000 φιλάθλων σε πλαφόν. Έγινε μία εποικοδομητική συζήτηση. Το ποδόσφαιρο έχει αποδείξει ότι σέβεται το πρωτόκολλο και πρέπει να γνωρίζουν όσοι δεν το γνωρίζουν, ότι στα γήπεδα πλέον εισέρχονται μόνο εμβολιασμένοι. Το πρώτο που μας ενδιαφέρει κι εμάς είναι η ανθρώπινη υγεία.

Το έχουμε αποδείξει στα δύο χρόνια που υπάρχει η πανδημία, αλλά αντικειμενικά αντιμετωπίζονται και προβλήματα από τους φιλάθλους μας οι οποίοι εμβολιάστηκαν και νόμιμα έκλεισαν τα εισιτήρια διαρκείας για να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα.

Συνεκτιμούμε την κατάσταση λοιπόν, την πορεία της πανδημίας αλλά και το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί, το επόμενο 15ημερο θα είμαστε σε στενή επαφή προκειμένου να δούμε σε τι πλαίσιο θα κινηθούμε έτσι ώστε να ξεπεραστούν αυτά τα πραγματικά αλληλοσυγκρουόμενα προβλήματα”.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί