Πρόεδρος ΟΥΕΦΑ: «Αν δεν τελειώσουν οι σεζόν, δεν μπορούμε να επιβάλλουμε πρωταθλητές»

Το… θολό τοπίο που επικρατούσε ξεκαθάρισε ο πρόεδρος της ΟΥΕΦΑ, Αλεξάντερ Τσέφεριν, σε ό, τι έχει να κάνει με τους πρωταθλητές της επόμενης χρονιάς. Ο επικεφαλής της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας τόνισε οι σεζόν θα πρέπει να τελειώσουν για να στεφθεί ο πρωταθλητής. Μεταξύ άλλων, ο Τσέφεριν τόνισε: «Έιδα και άκουσα ξανά κάποια fake news ότι […]

Το… θολό τοπίο που επικρατούσε ξεκαθάρισε ο πρόεδρος της ΟΥΕΦΑ, Αλεξάντερ Τσέφεριν, σε ό, τι έχει να κάνει με τους πρωταθλητές της επόμενης χρονιάς.

Ο επικεφαλής της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας τόνισε οι σεζόν θα πρέπει να τελειώσουν για να στεφθεί ο πρωταθλητής.

Μεταξύ άλλων, ο Τσέφεριν τόνισε: «Έιδα και άκουσα ξανά κάποια fake news ότι τάχα η ΟΥΕΦΑ θα συμβουλεύσει τις λίγκες να ολοκληρώσουν τα πρωταθλήματα τους άμεσα και να στέψουν πρωταθλήτριες τις ομάδες που προπορεύονται αυτή τη στιγμή στην βαθμολογία. Ο στόχος μας είναι να ολοκληρωθούν τα εγχώρια πρωταθλήματα και δεν θα υποδεικνύαμε κάτι τέτοιο (δηλαδή οι ομάδες που προπορεύονται να στεφθούν πρωταθλήτριες) σε καμία ομοσπονδία και σε καμία λίγκα. Η ΟΥΕΦΑ δεν μπορεί να αποφασίσει ποια ομάδα θα κατακτήσει το εγχώριο πρωτάθλημα. Εκπροσωπεί τις ευρωπαϊκές λίγκες, δεν τις διατάζει».

Από SportFm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί